• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana: Poen po poen... Pobjeda

Srpska teniserka poslije trijumfa u trećem kolu u osmini finala Indijan Velsa igraće protiv Karoline Voznijacki.

 Ana: Poen po poen... Pobjeda Izvor: MONDO

Ana Ivanović je dobila svoj prvi ovogodišnji meč igran u tri seta. Ona je u trećem kolu Indijan Velsa pobedila 41. teniserku svijeta Kseniju Pervak sa 6:7, 6:3, 6:2.

U dugom i iscrpljujućem meču stvari nisu djelovale previše dobro za Anu, pošto nije uspjela da iskoristi brejk loptu u prvom gemu drugog seta, i činilo se da je muči povreda desne noge. Nakon što joj je ukazana medicinska pomoć, došla je do dvostruke prilike za brejk i izjednačila je rezultat u meču koji je tada već trajao više od dva sata.

Nakon toga bez većih problema riješila je i treći set u svoju korist.

"Srećna sam što sam uspjela da pobijedim. Protivnica je igrala baš dobro. Nijednog trenutka nisam mislila na rezultat. Igrala sam poen po poen i borila se, i jako sam zadovoljna zbog toga. Osjećala sam da mogu da nastavim i bila sam puna adrenalina. U trećem setu smo imale više dužih razmjena udaraca nego u prvom setu", istakla je poslije trijumfa srpska teniserka.

Ana će u osmini finala igrati protiv Karoline Voznijacki. Njih dvije su se srele u Dubaiju prije samo nekoliko nedelja kada je Dankinja trijumfovala u dva seta.

"Mislim da sam u Dubaiju bila blizu pobjede, ali obe smo meč počele nervozno. Što se tiče kvaliteta tog susreta, mislim da je imao uspone i padove. Ovog puta nadam se da ću imati priliku za revanš", izjavila je Ivanović, koja će sa četvrtom teniserkom svijeta igrati u noći između utorka i srijede.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC