• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marković: Imam golmane koji nisu lošiji od Šarića

Selektor rukometaša Bosne i Hercegovine izostavio je sa spiska golmana Barselone Danijela Šarića.

 Marković: Imam golmane koji nisu lošiji od Šarića Izvor: MONDO

Dragan Marković saopštio je spisak igrača na koje računa za prijateljske mečeve sa Crnom Gorom i Italijom u aprilu u Sarajevu. Ovi dvoboji trebali bi predstavljati glavno uigravanje za susrete sa Njemačkom u okviru baraža za plasman na Svjetsko prvenstvo 2013. godine u Španiji.

Na spisku se nije našao zvanično najbolji golman Evrope u prošloj godini - Danijel Šarić, koji čuva mrežu evropskog šampiona Barselone.

"Iskren da budem više su mi dosadila stalna cjenkanja i pregovori oko Šarića. Prava istina je da u konkurenciji za ovo mjesto, imam golmane koji nisu nimalo lošiji od čuvara mreže Barselone", rekao je selektor BiH, prenosi "Dnevni avaz".

Zapažene regionaligaške partije u dresu Borca m:tel u selekciju BiH uvršten je Mario Blažević uz standardne Enida Tahirovića i Nebojšu Grahovca.

"To je početak i kraj cijele priče. Tahirović i Grahovac su veliki golmani, u mom, a i u mandatima prethodnih selektora vrlo rado su se odazivali pozivima, te nas dovodili i do velikih pobjeda. Njima će sada konkurisati Mario Blažević koji u utakmicama SEHA lige brani odlično".


Marković smatra da će naša šansa protiv Nijemaca biti činjenica da nas protivnik ne poznaje dovoljno.

"Možda smo mi za Nijemce neistražena teritorija, što bi mogla biti naša šansa. Vrlo dobro poznajem Štutgart, i ja dolazim iz pokrajine Badenvitenburg gdje sam radio 14 godina. Igraćemo u Porše areni, dvorani koja je prelijepa i očekujem da bude ispunjena do kraja, naravno Bosancima", dodao je selektor BiH.

Meč će biti odigran u Štutgartu 9. juna sa početkom u 13.30 časova, ali Marković smatra da neuobičajen termin neće biti prepreka za igrače.

"Termin je zaista neubičajen, ali to ne bi trebalo uticati na našu igru. Mislim da su TV prava osnovni razlog odabira tog termina jer poslijepodne se igraju utakmice fudbalske Bundeslige", zaključio je Marković.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC