• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VESLANJE: Juniori veslaju po medalje

Srpsko veslanje ove nedelje očekuje novi ispit. Od 5. do 8. avgusta u francuskom gradiću Briv biće održano Svjetsko prvenstvo za juniore.

 VESLANJE: Juniori veslaju po medalje Izvor: MONDO

Srbja će imati pet posada na ovom takmičenju. Za medalje će se boriti Miloš Vasić (skif), Igor Lucić, Luka Đorđević (dvojac bez kormilara), Radoje Đerić, Jovan Jovanović (dubl skul), Luka Lekić, Svetislav Pejčić, Aleksandar Marinkovski, Dejan Jović (četverac bez kormilara) i Jelena Miladinović, Jovana Arsić (dubl skul).

U veslanju smo uvijek bili "jaki", pa ne iznenađuje što se od srpskih posada očekuju medalje.

"Nestrpljivo očekujemo start kvalifikacionih trka. Glavni cilj je osvajanje bar jedne medalje, ali mislim da imamo kvaliteta i za više. Ne bih pojedinačno o šansama čamaca, jer svi koje smo izabrali imaju veliki potencijal. Nastupićemo u novoj Joma opremi i mogu vam reći da nam je i ona poboljšala rezultate", istakao je trener reprezentacije Aleksandar Fedotov.

Najviše se očekuje od Miloša Vasića u skifu, dvojcu Lucić i Đorđević svi prognoziraju plasman u finale, kao i dubl skulu Đerić-Jovanović. Milošu Vasiću biće izuzetno teško i naporno jer u trci skifova nastupaju reprezentativci iz čak 38 zemalja.

Njegovoj kvalifikaciona grupa je i najteža, jer će se za sledeći krug boriti sa Hrvatom, Špancem i Grkom, koji takođe priželjkuju medalju.

(YUVESLO/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC