• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Filipović možda i ostane crno-bijeli

Kao najbolji strijelac na Svjetskom prvenstvu u Rimu, Filip Filipović je dao nemjerljiv doprinos vaterpolo reprezentaciji koja je osvojila zlato.

 VATERPOLO: Filipović možda i ostane crno-bijeli Izvor: MONDO

Mnogi navijači Partizana u polušali kažu da klub sa Banjice ove godine nije postao evropski prvak, ali da zato jeste šampion svijeta, jer cijelu reprezentaciju čine upravo igraju ili su ponikli u Partizanu.

Odlične igre Filipovića kod onih kojima je crno-bijela boja na srcu probudile su nadu da će se on ipak predomisliti i da neće napustiti Banjicu.

Ni on sada ne isključuje mogućnost da ostane.

"Uh, nisam razmišljao o tome, to je druga tema. Vidjećemo šta će se desiti. Za sada sam u Partizanu, ali izrazio sam želju da odem. Sada su drugačije emocije, želim da to malo odleži, da razmislim o svemu. Ne bih ništa da prejudiciram, ali izrazio sam želju da odem", rekao je Filipović u intervjuu "Pressu".

Upitan šta se dogodilo sa reprezentacijom koja je odigrala izvanredno kad je bilo najpotrebnije, Filipvić je odgovorio da je ekipa pokazala karakter.

"Bili smo pritisnuti uz zid, svi su nas otpisali, jer smo išli na Mađare u četvrtfinalu. Pokazali smo da imamo veliko srce i to srce nas je vodilo do zlata. To je ono što je ovu ekipu odvojilo od ostalih. Oni su možda bili jedan procenat kvalitetniji i iskusniji, možda su imali i bolju igru od nas, ali nisu imali ovoliku želju, i to je presudilo. Nadam se da će nas ovolika želja i motivacija voditi i na narednim takmičenjima", kaže Filipović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC