• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šumaher otkazao Ferariju, vozi Badoer!

Sedmostruki svjetski šampion u Formuli 1 Mihael Šumaher objavio je da definitivno odustaje od povratka za volan Ferarija.

 Šumaher otkazao Ferariju, vozi Badoer! Izvor: MONDO

„Pokušao sam sve da se vratim na stazu, ali nije uspjelo. Nisam uspio da otklonim bol u vratu nakon testiranja u Mugelu, iako smo pokušali sa svim mogućim medicinskim tretmanima“, saopštio je Šumaher na svom zvaničnom sajtu.

Šumaher je trebao da u Ferariju zamijeni Felipea Masu koji je pretrpio višestruki prelom lobanje u kvalifikacijama za Veliku nagradu Mađarske kada ga je pogodio dio koji je otpao sa bolida Rubensa Barikela.

Povratak najtrofejnijeg vozača u Formuli 1 ipak je otkazan zbog problema sa vratom, kojeg je povrijedio pri padu sa motora početkom godine.

“Posljedice te povrede u februaru još osjećam i moj vrat ne može da izdrži napore u Formuli 1. To je potvrđeno rezultatima testova u poslednje dve nedelje i konačnog pregleda juče”, napisao je Nijemac.

“Razočaran sam i žao mi je ljudi u ekipi Ferarija i navijača koji su mi držali palčeve. Mogu samo da ponovim da sam učinio sve što je u mojoj moći, a sada samo mogu da držim palčeve ekipi Feraija u narednim trkama”, dodao je Šumi.

Nakon odustajanja Šumahera, Ferari je potvrdio da će Masu za volanom Ferarija zamijeniti veteran Luka Badoer. Tridesetosmogodišnji Italijan takmičio se od 1993. do 1999. godine u Formuli 1 vozeći bolide Skuderije Italija, Minardija i Fortija.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC