• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: "Pali" domaćin i branilac trofeja u Doboju

Domaćin turnira u Doboju, rukometaši Sloge, kao i branilac titule njemački Nordhorn upisali su poraze na startu 41. TV turnira šampiona.

 RUKOMET: "Pali" domaćin i branilac trofeja u Doboju Izvor: MONDO

Rukometaši Sloge poraženi su u prvom kolu od skopskog Vardara 34:25, dok je njemački Nordhorn položio oružje protiv švajcarskog Tuna 29:28.

Iako su Nijemci vodili na poluvremenu sa dva razlike, švajcarski klub je u nastavku preokrenuo rezultat i zasluženo stigao do minimalne pobjede.

U trećem meču prvog kola, francuski Kretej nadigrao je PAOK iz Grčke rezultatom 26:20 (9:9).


Poslije prvog dana 41. rukometnog TV turnira šampiona "Doboj 2009", čiji je pokrovitelj Vlada Republike Srpske (RS) i opština Doboj, najuspješniji strijelac je Uroš Mitrović iz francuskog Kreteja sa devet postignutih golova.

U drugom kolu u srijedu od 17.15 časova sastaju se: crnogorska Budućnost - Paok, Tun - - Sloga i Kretej - Bosna uz direktan TV prenos na RTRS.

Od 40 do sada odigranih turnira ekipe Bosna i Vardar učestvuju sedmi put, Kretej četvrti, Tun i Nordhorn drugi put, Budućnost i PAOK prvi put, dok je ekipa Sloge učestvovala pod raznim imenima na svih 40 turnira.

U dosadašnjim nastupima na turniru pobjednički pehar osvojili su po jednom domaća Sloga (1987), francuski Kretej (2002), skopski Vardar (2003) i Nordhorn (2008).

Turnir je uvršten u takmičarski kalendar Evropske rukometne federacije (EHF) i igra se na Gradskom poligonu malih soprtova u Doboju.

(Srna/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC