• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SINSINATI: Ana, Ana...

Nekada najbolja igračica svijeta završila je još jedan turnir na sjevernoameričkoj turneji ispadanjem već u drugom kolu.

 SINSINATI: Ana, Ana... Izvor: MONDO

Ana Ivanović više nije među deset najboljih teniserki na WTA listi, a ako nastavi sa ovakvim partijama i rezultatima, sigurno će pasti još niže.

Nekada najbolja igračica svijeta završila je još jedan turnir na avgustovskoj sjevernoameričkoj turneji ispadanjem u drugom kolu.

Poslije Los Anđelesa, kada ju je eliminisala Samanta Stosur, u Sinsinatiju je bolja bila Mađarica Melinda Cink - 7:6 (8:6), 7:5, poslije sat i 50 minuta igre.

Mnogo toga je napisano i rečeno o Aninoj igri poslije osvajanja Rolan Garosa prošle godine. Dve ključne riječi ostaju nesigurnost i oscilacije.

Ivanovićeva je u oba seta prva oduzimala servis protivnici, vodila sa po 2:0 i 3:1, ali se Cink vraćala u život već kod 3:3.

U prvom setu je Mađarica preokrenula čak na 3:5, da bi Ana uzvratila i sa tri uzastopno osvojena gema (dva brejka) povela sa 6:5 i došla u poziciju da servira za 1:0. Kod rezultata 30:0 načinila je dvostruku servis grešku i nastavila sa lošom igrom - do gubitka tog gema i izjednačenja na 6:6!

"Taj-brejk" se odvijao po sličnom scenariju - 3:0, 3:4, 4:6. Zatim spašene dve set-lopte i pri vođstvu Cink od 7:6, dvostruka servis greška srpske teniserke...

Odlučujući udarac 59. na svijetu je zadala brejkom za vođstvo od 6:5, kada Ana nije uspjela da osigura novi "taj-brejk" i proba da uradi nešto više na servis rivalke.

Sledeće nedjelje na rasporedu je Rodžers kup teniserki u Torontu, pa ćemo vidjeti...

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC