• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SKIJANJE: Renate Gečl zbog bebe završila karijeru

Bivša svjetska šampionka u skijanju Renate Gečl saopštila je da je završila karijeru i da će se od sada posvetiti privatnom životu.

 SKIJANJE: Renate Gečl zbog bebe završila karijeru Izvor: MONDO

“Ovih dana bilo je mnogo spekulacija u vezi sa mnom i želim da vam saopštim da nakon 17 godina u Svjetskom kupu, 46 pobjeda i 110 podijuma završavam karijeru”, saopštila je 34-godišnja Austrijanka na svom zvaničnom sajtu.

“Razlog nije to da sam umorna od skijanja nego srećne vijesti - trudna sam i na proljeće ću roditi bebu. U budućnosti ću se posvetiti uglavnom mom privatnom životu”, objasnila je svoj potez osvajačica velikog Kristalnog globusa iz 2000. godine.

Renate Gečl je u svojoj bogatoj karijeri osvojila i srebro i bronzu na Olimpijskim igrama u Solt Lejk Sitiji 2002. godine, a tri puta je osvajala i zlatnu medalju na svjetskim prvenstvima.

Na posljednjem svjetskom prvenstvu održanom u februaru u Val d’Izeru Gečl je bila 24. u spustu, dok trku superveleslaloma nije ni završila nakon čega su krenule glassine o njenom povlačenju.

Austrijska skijašica istakla je da je nakon svega zadovoljna svojom karijerom, posebno činjenicom da se mnogo puta uspješno vraćala nakon povreda.

“Ne želim da istaknem nijednu trku ili medalju kao najvažniju jer za mene je uspjeh cijela moja karijera. Ipak, sada je vrijeme za nešto drugo u mom životu i radujem se tome”, dodala je bivša svjetska šampionka.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC