• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Partizan domaćin jakog turnira

Rukometni klub Partizan ovog vikenda domaćin jakog memorijalnog turnira "Dragan Ranković".

 RUKOMET: Partizan domaćin jakog turnira Izvor: MONDO

Rukometaši Partizana do kvalifikacija za Ligu šampiona imaće još dve jake provjere, a prvu već ovog vikenda kada će biti domaćini memorijalnog turnira "Dragan Ranković".

Na turniru, osim srpskog šampiona, učestvuju i vicešampion Hrvatske - Nexe, osvajač Čelendž kupa rumunski tim Rešice i slovenački prvoligaš Prevent.

Predsjednik Partizana Velimir Marjanović podsjetio je na dubog trag koji je Dragan Ranković ostavio u srpskom rukometu.

"U godinama kada je vodio klub i bio prvi čovjek Rukometnog saveza Jugoslavije ostvario je sjajne rezultate, a ja vjerujem da ću biti uspješan kao i on. I ja imam solidno vrijeme i vjerujem da ću ga dostići u prestići. Posle kvalifikacija za Ligu šampiona, slijedi kadrovsko pojačanje u klubu, a glavni cilj je da se posšlje dobra poruka ljudima da pomognu rukometu. Od ove sezone sa nama je Dunav Osiguranje. Imamo odličnu ekipu, živimo kao porodica i vjerujem da ćemo se na kraju godine opet radovati i biti prva ekipa u Srbiji", rekao je Marjanović.

On je naglasio da crno-bijelima ove godine nije imperativ ulazak u Ligu šampiona, ali je dodao: "Vjerujem da ćemo 2010., 2011. i 2012. godine biti stalni učesnici najkvalitetnijeg takmičenja".

Rukometaš Partizana Dragan Tubić rekao je da crno-bijeli imaju mladu ekipu, željnu dokazivanja. "Do kvalifikacija za Ligu šampiona ostaje nam da odigramo dva turnira. Ono što je sigurno pružićemo maksimum da bi došli do tog cilja".

Pojačanje Partizana iz Vojvodine Stefan Babić, oduševljen je novom sredinom. "Momci su me sjajno prihvatili, a na meni je da pokažem i dokažem se. Za sada je sve dobro i vjerujem da ćemo ispuniti očekivanja".

Povratnik u crno-bijeli tabor, jedan od najtalentovanijih golmana svijeta, Strahinja Milić: "Ja sam stari-novi igrač. Veoma sam srećan što sam se vratio u Partizan. U Danskoj sam doživio mnogo loših stvari. Mislio sam da kada sam otišao da sam napravio dobar potez, ali sada vidim da je bilo pogrešno. Evo me opet u mom klubu i vjerujem da ću se brzo oporaviti od povrede i stati među stative".

Raspored turnira:

Subota. 22. avgust - SC Vozdovac (Banjica):

Nexe - Resice (17h)
Partizan Dunav Osiguranje - Prevent (19h)

Nedjelja 23. avgust:

17,00 Utakmica za 3. mjesto (poražene ekipe)
19,00 Finale

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC