• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

F1: Hamiltonu prvi pol u sezoni!

Ako je suditi po subotnjim kvalifikacionim trkama za Veliku nagradu Evrope na stazi u Valensiji, za Meklaren dolaze bolji dani.

 F1: Hamiltonu prvi pol u sezoni!  Izvor: MONDO


Prvak Formule 1, Britanac Luis Hamilton osvojio je prvu pol-poziciju u ovoj sezoni, a odmah iza njega u nedelju od 14 časova, startovaće njegov klupski kolega Heiki Kovalainen.

Hamilton, koji je pobijedio na trci za Veliku nagradu Mađarske, 26. jula, imao je najbolje vrijeme još u prvom kvalifikacionom krugu i tu prednost je zadržao do kraja.

Sijlede Rubens Barikelo u Bronu, Sebastijan Fetel u Red Bulu, a vodeći u generalnom plasmanu Dženson Baton (Bron), startovaće kao peti.

Iza njih su Kimi Raikonen (Ferari), Niko Rozberg u Vilijamsu, domaćin Fernando Alonso (Reno), zatim Mark Veber iz Red Bula i Poljak Robert Kubica u BMW-u.

Ferariju nije pomogao ni najbolji vozač svih vremena Mihael Šumaher, koji je u Valensiji u svojstvu savjetnika ekipe. Luka Badoer, koji je "uskočio" umjesto povrijeđenog Felipea Mase, imao je loš nastup i plasirao se tek na 20. mjesto.

Baton vodi sa 70 bodova, Mark Veber (Red Bul) je drugi sa 51 bodom, Fetel ima 47, Barikelo tri boda manje, Rozberg je na petom mjestu sa 25...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC