• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JJ: Opet mogu sve na terenu

Jelena Janković u odličnom raspoloženju očekuje ponedeljak i početak US opena, turnira na kojem je prošle godine u finalu izgubila od Serene Vilijams.

 JJ: Opet mogu sve na terenu Izvor: MONDO

Prije deset dana u Sinsinatiju je osvojila prvu veliku titulu ove godine, dok je u Torontu ispala od Alise Klejbanove u četvrtfinalu.

Razlog što tamo nije ostvarila bolji plasman krije se u umoru od meča sa Kim Klajsters, u kojem je poslije izgubljenog prvog seta uspjela da pobijedi.

"Sa Klajsters sam odigrala jedan od najboljih mečeva godine. Kim dugo nije bila u takmičarskom pogonu, ali te noći je igrala kao prvi reket svijeta. Fizički mi je taj meč odnio mnogo energije. Završile smo ga u jedan ujutru, a otišla sam da spavam tek u četiri, pošto je hotel bio udaljen sat vremena od teniskog centra", objavila je Jelena na svom blogu.

"Sljedećeg dana mi je telo bilo totalno uništeno. Nisam više imala goriva u rezervoaru. Nisam iskoristila svoje šanse u duelu sa Klejbanovom. Izgubila sam drugi set, u trećem više nisam imala snage. To je bio moj limit".

Utisak nakon posljednja dva turnira je sjajan.

"Srećna sam što mogu da kažem da se 'stara Jelena' vratila! Sinsinati je bio sjajan. Igrala sam dobar tenis i pobijedila veoma dobre igračice. Prošlo je dosta vremena otkako sam posljednji put to uradila. Vežbala sam veoma naporno i ostala sam pozitivna, znala sam da moje vrijeme dolazi".

Jelena je dodala da je pobjeda nad Dinarom Safinom u finalu bila izuzetno važna i da joj je mnogo značilo što su uz nju bili otac, trener i dečko (vaterpolista Mlađan Janović).

"Na terenu sam opet ona Jelena koja može sve. Krećem se odlično, udaram lopticu snažno i imam samopouzdanje. Bili su mi potrebni ovi mečevi i ove pobjede. Sada idem na US Open vjerujući u uspjeh", raduje se nastupu na posljednjem grend slem turniru sezone.

"Atmosfera, publika i naročito noćni mečevi su nevjerovatni. Nijedan drugi turnir nema tu čar. Osjećam veliko uzbuđenje kada igram na Flešing Medouzu i nadam se da će to i ove godine biti moja pozornica".

Jelena u Njujorku, gradu koji nikada ne spava...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC