• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šarapova: Biću opet "broj 1"

Ruska teniserka svjesna da vjerovatno neće osvojiti US open, ali tvrdi da je veliki borac i da će se vratiti na čelo WTA karavana.

 Šarapova: Biću opet "broj 1"  Izvor: MONDO

Marija Šarapova je svjesna da nema mnogo šansi za trijumf na predstojećem Otvorenom prvenstvu SAD u Njujorku, ali da vjeruje da ponovo može da bude prva na WTA listi.

Trostruka gren slem šampionka se u maju na turniru u Varšavi vratila na teren poslije devetomjesečne pauze zbog povrede ramena.

"Poslije svakog turnira osjećam da napredujem, ali još se nisam dovoljno oporavila. Želim da zaboravim dugu pauzu, ali ne mogu da zaboravim da nisam igrala devet mjeseci", rekla je Šarapova za američke medije.

Bivši svjetski broj jedan rekla je da će dati sve od sebe na US openu, kao i da je apsolutno sigurna da će brzo napredovati do prvog mjesta na WTA listi.

"Veliki sam borac, odigrala sam mnogo turnira i osvojila poneki. Svi žele da budu pobjednici i ako kažu drugačije ne govore istinu".

Šarapova poslije pauze nije osvojila nijedan turnir, ali je pobijedila sedmu teniserku svijeta Veru Zvonarevu, osmu Viktoriju Azarenku i 13. Nađu Petrovu. Ona je na turniru u Torontu stigla do polufinala u kome je izgubila od Elene Dementijeve, koja je kasnije osvojila turnir.

"To je bila uspješna nedelja, zadovoljna sam što sam odigrala šest jakih mečeva pred Otvoreno prvenstvo SAD", zaključila je Marija Šarapova.

Ona je od povratka na teren ostvarila 22 pobjede i pretrpela sedam poraza, trenutno je 30. na WTA listi i biće među nosiocima na US openu.

(Beta, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC