• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

US OPEN: Šestoro Srba igra u utorak

Svih petoro srpskih tenisera u singl konkurenciji, kao i Nenad Zimonjić u dublu, počeće nastup na US openu u utorak uveče.

 US OPEN: Šestoro Srba igra u utorak Izvor: MONDO

Kako su organizatori US opena "skuckali" raspored prvog kola, teniski navijač u Srbiji ni sa tri televizora na zidu ne bi mogao da isprati sve mečeve srpskih predstavnika u Njujorku.

Svih petoro takmičara u singl konkurenciji, kao i Nenad Zimonjić u dublu, počeće nastup na posljednjem grend slem turniru sezone u utorak uveče po centralnoevropskom vremenu.

Kao i svakog dana, program počinje u 17 časova (11 po lokalnom), a od Srba će prvi na teren Viktor Troicki (30. nosilac).

Njegov duel sa Piterom Lučakom iz Australije drugi je po redu na Terenu broj 12 i trebalo bi da počne između 18.30 i 19 časova.

Novaku Đokoviću (4) pripala je čast da odmah zaigra na stadionu Artur Eš.

Repertoar će svojim mečevima otvoriti Svetlana Kuznjecova i Dinara Safina, a potom na scenu stupaju Đoković i Hrvat Ivan Ljubičić, verovatno oko 20 časova.

Jelena Janković (5) i Ana Ivanović (11) igraće na stadionu Luj Armstrong, koji je drugi po značaju u kompleksu Flešing Medouza.

Jelenin okršaj sa Italijankom Robertom Vinči je treći po redu (prognozirani početak oko 21 čas), dok su Ana i Ukrajinka Katerina Bondarenko poslednje, pete, pa neće na teren prije ponoći.

Duel Janka Tipsarevića i Francuza Florana Sere smješten je na Teren broj 8, poslije jednog meča u muškom i jednog u ženskom singlu, što znači da bi mogao da počne između 20.30 i 21.30.

Otprilike u isto vrijeme će na Terenu broj 5 igrati Nenad Zimonjić i Danijel Nestor protiv Nijemaca Andreasa Beka i Simona Grojla.

Neka je srećno svima!

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC