• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

US OPEN: Nole "počistio" Ljubičića

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, plasirao se u drugo kolo US Opena pošto je očekivano savladao Hrvata Ivana Ljubičića - 6:3, 6:1, 6:3.

 US OPEN: Nole "počistio" Ljubičića Izvor: MONDO

Đoković je odlično ušao u meč. Zahvaljujući brejku u drugom gemu i sigurnom igrom na svom servisu, lako je stigao do prednosti od 3:0. Do kraja seta, četvrti teniser svijeta nije dozvolio protivniku nijednu brejk loptu i rutinski je priveo set kraju (6:3).

Nole je nastavio u istom ritmu. Na startu drugog dijela, oduzeo je servis Ljubičiću i odmah preuzeo inicijativu. Đokoviću su pripala i naredna tri gema i na semaforu je brzo pisalo 4:0. U narednom gemu, srpski teniser je imao novu brejk loptu za 5:0, ali je Ljubičić uspio da se "iščupa" i dobije prvi gem u drugom setu (4:1), ali je na njemu i ostao. Novak je prvo povisio na 5:1, a zatim ponovo napravio brejk za laganih 2:0 u setovima.

U trećem setu bilo je mnogo neizvjesnije. Brejka nije bilo sve do osmog gema kada je Novak oduzeo servis Ljubičiću i stigao do prednosti od (5:3). Đoković je lako dobio naredni servis gem i osigurao plasman u drugu rundu Otvorenog prvenstva SAD.

Četvrti igrač svijeta sastaće se u nastavku turnira sa boljim iz meča između Argentinca Huana Pabla Brzezickog i Australijanca Karstena Bola.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC