• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janković: Zadala sam dobar prvi udarac

Jelena Janković ispunila je svoj cilj na startu US Opena poslije prošlogodišnjeg finala - prvi meč protiv Roberte Vinči dobila je ekspresno.

 Janković: Zadala sam dobar prvi udarac Izvor: MONDO

"Izašla sam na teren zaista koncentrisana i željela sam da svoj posao obavim kako treba. Željela sam da zadam prvi udarac, da udarim loptu i pokušam da dominiram što je više moguće. Naročito zato što znam, jer sam prije igrala sa njom, da ima taj skraćeni udarac i nešto drugačiji stil nego ostale djevojke, tako da može biti opasna", rekla je Jankovićeva poslije meča.

Peta igračica svijeta igraće u drugom kolu protiv Kazahstanke Jaroslave Švedove, 55. na WTA listi.

"Mislim da mi je servis mnogo pomogao u prvom meču. Svaki put sam zadržala svoj servis i nisam imala problema da to uradim, što je jako važno. Kada sve tako funkcioniše, možete da igrate mnogo opuštenije", dodala je srpska teniserka, čiji je prošlogodišnji plasman u finale njen najveći uspjeh na gren slem turnirima.

Ona je ove sezone osvojila samo turnire u Marbelji i Sinsinatiju, a razlog nešto slabijeg učinka u 2009. godini leži u višku mišićne mase.

"Imala sam možda sedam kilograma više, što se možda nije vidjelo po izgledu, ali je bilo tako. To me je mnogo usporilo, osjećala sam se stvarno čudno na terenu. Nije mi bilo ugodno. Sada sam izgubila težinu, nisam mišićava kao prije. Najbolji tenis igram kada se lako krećem, kada sam dinamična, kada mogu da se pomjeram", rekla je ona.

Jankovićeva očekuje da će joj brzo kretanje odgovarati na terenima u Njujorku.

"Ovo su podloge na kojima stvarno volim da igram. Nastupala sam i na bržim, možda je centralni teren Stenforda brži od ovih ovdje, ali, meni se ovdje mnogo sviđa. Uživam u svom tenisu. Nadam se da ću nastaviti ovako", rekla je Jankovićeva, koja i na US Openu ima podršku svog dečka Mlađana Janovića.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC