• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Spreman sam

Novak Đoković ubjedljivom pobjedom (3:0) nad Ljubičićem u 1. kolu US Opena potvrdio je da je u dobroj formi stigao na posljednji gren slem sezone.

 Đoković: Spreman sam Izvor: MONDO

"Ljubičić ima dobre udarce i sjajan je server. Znao sam njegove kvalitete, samo je trebalo da budem strpljiv i čekam svoje šanse, što sam i uradio. Natjerao sam ga da se kreće po terenu. Uz to, servirao sam izuzetno dobro, što mi je mnogo pomoglo", rekao je Đoković.

Najbolji igrač Srbije delovao je smireno i koncentrisano na terenu, što je možda zasluga i najnovijeg člana njegovog stručnog štaba, Toda Martina, koji ga savjetuje.

"Želio sam da radim sa nekim ko može da mi pomogne sa servisom i volejom i mnogim drugim stvarima i sa nekim ko je bio u vrhu muškog tenisa. Tod uvijek gleda stvari pozitivno, a to je tačno ono što mi je trebalo", rekao je Đoković o Martinu, nekadašnjem finalisti US Opena.

Najveća borba u pobjedi nad Ljubičićem vodila se u trećem setu, ali je Đoković na kraju uspio da iskoristi drugu meč loptu.

"Zasad se fizički osjećam stvarno spremno. Što se igre tiče vidjelo se na terenu da sam u dobroj formi. Zadovoljan sam igrom na početku turnira i nadajmo se da ću nastaviti ovako", dodao je najbolji teniser Srbije.

Đokovićev protivnik u drugom kolu biće Australijanac Karsten Bol, 155. igrač na ATP listi, koji je na startu eliminisao Huana Pabla Brzezickog iz Argentine (7:6, 6:3, 6:4).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC