• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanović: Razočaravajuće...

Srpska teniserka Ana Ivanović objasnila je da je glavni razlog poraza na startu US Openu bila nesigurna igra u ključnim trenucima meča.

 Ivanović: Razočaravajuće... Izvor: MONDO

"Razočarana sam jer sam u ključnim trenucima meča pravila greške. Pored toga, izdalo me je i najjače oružje - forhend, a to zaista boli", rekla je Ivanović, koja nije iskoristila meč loptu u trećem setu na svoj servis, zbog čega je na kraju pretrpila poraz od Ukrajinke Katarine Bondarenko.

"Sve ovo ima veze sa padom samopouzdanja. Jednostavno, stalno sam birala pogrešne udarce, nisam vjerovala dovoljno u sebe", rekla je Ivanović i zaključila da bi joj odmor sada bio neophodan, kako bi se oporavila, i fizički i psihički, za nastavak sezone.

"Godinama već nisam imala pravi odmor. Jedva čekam da se konačno malo 'isključim' iz tenisa", zaključila je Ivanović.

"Moja forma je jednom nivou, razmišljanja na drugom, a igra na trećem. Svi ti činioci moraju biti na istoj trasi kako bih postizala bolje rezultate. Na tome ću morati da poradim u narednom periodu", istakla je 11. igračica svijeta.

Ana ove sezone ne igra na nivou od prošle, kada je bila najbolja na svijetu. Plasman u četvrtfinale nekog turnira nije izborila od marta ove godine.

"Koliko god da me bole porazi i da je sve to razočaravajuće, ja zaista osjećam da sam mnogo naučila iz svega toga. I o sebi i o ljudima oko mene i o onome šta treba da radim da bih bila bolja teniserka".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC