• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nik Bolitijeri: Ana, šta je u tvojoj glavi?!

"Pitao bih je sve! Da li i dalje voli da igra? Da li je izgubila samopouzdanje? Da li se plaši? Da li ima lošu ljubavnu vezu?", kaže teniski trener.

 Nik Bolitijeri: Ana, šta je u tvojoj glavi?!  Izvor: MONDO

Pad srpske teniserke, koja je u junu 2008. godine osvojila prvi i jedini gren slem turnir u karijeri, Rolan Garos, potom postala prva na svijetu, a u utorak doživjela da ispadne u prvom kolu US Opena, sa velikom pažnjom prati svijetska javnost.

Jedan od najpoznatijih stručnjaka u svijetu tenisa Nik Bolitijeri, vlasnik prestižne akademije na Floridi, gdje su rođeni mnogi veliki šampioni, poručio je Ani da bi rado veleo da razgovara sa njom i pomogne joj...

"Kada bi došla kod mene, rekao bih joj da mi kaže svaku, ali svaku sitnicu koja joj se mota po glavi...", izjavio je Bolitijeri za ESPN.

"Sve! Da li i dalje voli da igra? Da li je izgubila samopouzdanje? Da li se plaši? Da li ima lošu ljubavnu vezu?", nabrajao je Bolitijeri pitanja koja bi postavio ne tako davno najboljoj teniserki planete.

"Nema sumnje da postoji talenat u njoj, ali samopouzdanje ne postoji. I druge igračice vide da je ona ranjiva. Svaki put kada neko napiše daje osvojila Rolan Garos i postavi pitanje: 'Šta joj je sad?', vi to pročitate i morate da se zaključite da se nešto zaista događa kod nje", rezonuje Bolitijeri, na čijoj je akademiji trenirala i Jelena Janković.

Ana Ivanović je trenutno 11. na WTA listi, a u prvom kolu eliminisana je od Alone Bondarenko, koja je 52. na svijetu. Prošle sezone, Ana je kao prvi nosilac ispala sa US Opena u drugom kolu, što je bila najranija faza u kojoj je prvi favorit napustio takmičenje u 126 godina dugoj istoriji turnira.

Uporedo sa Bolitijerijevom pričom, pojedini mediji prokomentarisali su Aninu izjavu poslije duela sa Bondarenko da joj je poslije svega potreban "dug odmor", kao najavu privremenog prekida karijere. Iako je to možda pogrešno tumačenje, Bolitijeri ne želi ni da pomisli da u svemu ima istine.

"Đavola! Kakvo povlačenje? Njoj ne ide dobro, ali nije tačno da ne radi naporno na trenizima", naljutio se Bolitijeri.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC