• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET (LŠ): Remi nade za Partizan

Rukometaši Partizana odigrali su neriješeno protiv domaćina kvalifikacionog turnira za EHF Ligu šampiona, norveškog Filingena - 28:28 (16:14).

 RUKOMET (LŠ): Remi nade za Partizan Izvor: MONDO

Taj rezultat ostavlja prostor crno-bijelima za eventualni plasman u evropsku rukometnu elitu, a da bi se to i dogodilo neophodna je pobjeda u subotu, u drugom kolu turnira u Bregenu, protiv austrijskog Bregenca.

Sa dva boda iz meča sa Austrijancima, a ukupno tri, Partizan bi sa prvog mjesta u grupi čekao nedelju i duel Filingen - Bregenc. Remi ili poraz Filingena značio bi da će "parni valjak" konačno uspjeti da se plasira u Ligu šampiona.

Postoji mogućnost da Partizan ode dalje i ako Filingen pobijedi Bregenc, ali bi tada presudno bilo to - ko je ubjedljivije pobijedio Austrijance.

Srpski šampion vodio je sa 16:14 poslije prvih 30 minuta u Hokelandshalenu, dvorani u kojoj se okupilo oko 1.000 navijača domaćeg tima. Ipak, u nastavku Filingen je uspio da stigne srpski tim i izbori remi.

Kvalifikacioni turniri za LŠ igraju se u pet evropskih gradova, a pobjednici će se pridružiti grupi od 19 timova, koja je obezbijedila direktan plasman u elitu.

"U subotu nas očekuje druga šansa. Šteta što ovako dobru igru nismo krunisali pobjedom. Zato ćemo dati sve od sebe da pobijedimo Bregenc i da se plasiramo u Ligu šampiona. Svakom utakmicom koju budemo igrali ovim intenzitetom u odbrani i ovako borbeno, biću više nego zadovoljan", rekao je trener Partizana Saša Bošković.

PARTIZAN DUNAV OSIGURANJE: Ljubenović, Stojković (18 odbrana i penal), Radosavljević, Tubić 9, Potić, Babić, Dimitrijević 1,Lazić, Kladarin 2, Beočanin 8, Radanović, Mirić 1, Pilipović 1, Milinić, Marijanac 3, Alcaković 3.


(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC