• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

US OPEN: Nole uz popodnevnu kafu

Novak Đoković, Nenad Zimonjić i Dušan Vemić predstavnici su Srbije koji će u subotu igrati na US Openu.

 US OPEN: Nole uz popodnevnu kafu Izvor: MONDO

Đoković će igrati protiv domaćeg igrača Džesija Vajtena meč trećeg kola na drugom po veličini stadionu, Luis Armstrong. Prvi duel u karijeri srpskog i američkog tenisera, koji zauzima 276. mjesto na ATP listi, počinje u 17 časova.

Nole je jedini preostali srpski igrač u singlu u Njujorku, nakon što su eliminisani Janko Tipsarević u prvom, i Viktor Troicki u drugom kolu.

Srpski teniser je poslije ubjedljivih pobjeda u prva dva kola izjavio da se fizički osjeća veoma dobro i da očekuje dobre rezultate u nastavku turnira.

"Osjećam se potpuno spremno i pun sam samopouzdanja. Veoma sam motivisan i željan da postignem dobar rezultat i mislim da se to i vidi na terenu. Uvijek se trudim da dam maksimum svojih mogućnosti, prefekcionista i tako ću igrati i u narednim mečevima. Nadam se da ću kao i prethodnih godina na US Openu dogurati daleko", izjavio je Đoković uoči trećeg kola takmičenja.

U isto vrijeme, oko 17 časova, uz popodnevnu kafu, igraće i Nenad Zimonjić meč drugog kola muškog dubla, u paru sa Kanađaninom Danielom Nestorom.

Ziki i Nestor, koji su drugi favoriti za titulu, odmjeriće snage na terenu broj 11 sa Jarkom Nieminenom iz Finske i Pakistancem Ajsam Ul Hak Kurešijem.

Ukoliko budu uspješni srpski i kanadski teniser u narednom kolu igraće protiv Janka Tipsarevića i Amerikanca Roberta Kendrika.

Dan srpskih predstavnika zatvoriće Dušan Vemić u drugom kolu miksa sa Italijankom Flavijom Penetom. Oni će imati veoma težak zadatak protiv drugih nosilaca Kare Blek iz Zimbabvea i Indijca Leandera Paesa. Taj duel je treći na terenu broj 10, i neće početi prije 22 časa.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC