• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čavić se sa djevojkom seli u Istanbul

Milorad Čavić odlučio je da naredne godine živi u najvećem turskom gradu Istanbulu, zajedno sa djevojkom, odbojkašicom Ivanom Đerisilo.

 Čavić se sa djevojkom seli u Istanbul Izvor: MONDO

Čavić se na ovaj potez odlučio jer je Ivana potpisala ugovor sa Galatasarajem, i shodno tome živjeće u Instanbulu..

Iako se tek nedavno skrasio u Beogradu, pošto je dobio stan na Bežanijskoj kosi, najbolji srpski plivač preseliće se u Tursku čim se Ivana vrati sa Evropskog prvenstva u Poljskoj, koje je na programu krajem septembra, prenosi "Press". Oni će obići atraktivne lokacije kako bi pronašli stan u kojem će živeti kada počne sezona.

Ipak, prije nego što započne zajednički život na Bosforu, najzanimljiviji sportski par Srbije moraće da se razdvoji na neko vrijeme.

Čavić je najavio da će, kada opremi stan u Beogradu, otići na zasluženi odmor, i to na krstarenje Mediteranom sa prijateljima iz Amerike, dok će Ivana Đerisilo vrijedno trenirati sa selekcijom Srbije za predstojeće EP, na kome odbojkašice brane srebrnu medalju.

Milorad i Ivana upoznali su se prošle godine na Olimpijskim igrama u Pekingu i od tada su bili u stalnom kontaktu. Ljubav je planula tek početkom jula na Univerzijadi u Beogradu kada su se prvi put pojavili u javnosti zajedno, pošto je Čavić pratio utakmice odbojkašica.

Vezu su zvanično objelodanili početkom avgusta, kada se Đerisilo zajedno sa Čavićem vratila iz Rima, gdje je srpski plivač osvojio zlatnu i srebrnu medalju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC