• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

US OPEN: Ziki se u miksu zagrijavao za Janka

Nenad Zimonjić plasirao se u polufinale miksa sa Betani Matek-Sands, a u ponedjeljak će morati dva puta na teren: prvo u dublu, pa opet u miksu.

 US OPEN: Ziki se u miksu zagrijavao za Janka Izvor: MONDO

Nenad Zimonjić i Betani Matek-Sands uspešno su preskočili još jednu prepreku u igri mešovitih parova, a taj meč poslužio je srpskom teniseru da se zagrije za duel osmine finala dubla, u kojem će mu jedan od dva protivnika biti Janko Tipsarević.

Osmi nosioci miksa, Zimonjić i Matek-Sands u noći između nedjelje i ponedjeljka za 61 minut eliminisali su Španjolku Virhiniju Ruano Paskual i Australijanca Stivena Husa sa 2:0 (6:2, 6:4). Njima će protivnici u polufinalu biti prvi nosioci, Amerikanka Lejzel Hjuber i Indijac Maheš Bupati, sa kojim Zimonjić i nema baš sjajne odnose.

Taj meč trebalo bi da počne u ponedjeljak oko ponoći na drugom stadionu po veličini, "Luj Armstrongu", a organizator je Zimonjića u ponedjeljak još jednom poslao na teren, u dublu.

Nenadov partner u muškom dublu, Danijel Nestor nije bio jednako uspješan u miksu. Kanađanin rođen u Beogradu kao Nestorović zajedno sa Indijkom Sanijom Mirzom glatko je eliminisan u četvrtfinalu od Amerikanke Karli Gilkinson i njenog zemljaka Trevisa Perota - 0:2 (1:6, 4:6).

Zimonjić i Nestor, kao drugi nosioci muškog dubla, u ponedjeljak predveče po srednjeevropskom vremenu (18.30 - 19.30) zajedno će izaći na "Grenstend", a protivnici u borbi za četvrtfinale biće im Srbin Janko Tisparević i Amerikanac Robert Kendrik.

Ko bude bolji u tom duelu, za protivnika u četvrtfinalu imaće pete nosioce Bjelorusa Maksa Mirnjeg i Izraelca Endija Rama. Njih dvojica su poslije velike borbe izbacili Italijane Simonea Bolelija i Andreasa Sepija sa 2:1 (7:6, 6:7, 6:2).

Osim Mirnjeg i Rama u četvrtfinale dubla plasirali su se (1) Bob i Majk Brajan (SAD), (7) Vesli Mudi i Dirk Norman (J. Afrika/Belgija), odnosno Ivan Ljubičić i Mikel Lodra (Hrvatska/Francuska).

U igri dublova, šampioni će podijeliti 420.000, finalisti 210.000, a plasman u polufinale donosi paru nagradu od 105.000 dolara.

Za šampione u miks dublu odvojena nagrada od 150.000 dolara, finaliste 70.000, a polufinaliste 30.000.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC