• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Vojislav Rađa novi selektor BiH

Bivši kormilar rukometaša BiH Vojislav Rađa ponovo je imenovan za selektora A reprezentacije, odlučio je Upravni odbor RS BiH.

 RUKOMET: Vojislav Rađa novi selektor BiH Izvor: MONDO

Na redovnoj sjednici Izvršnog odbora RS BiH, Rađa je dobio jednoglasno povjerenje da bude nasljednik Halida Demirovića, koji je dobio otkaz prošle nedelje zbog neodlaska na jedno od velikih takmičenja.

Smjenu je predložila Stručna komisija, koja je prethodno Demirovićev izvještaj ocijenila kao nepotpun i nezadovoljavajući.

S Rađom će biti potpisan četvorogodišnji ugovor, a prvu akciju imaće krajem oktobra u sedmici EHF-a. Planirano je da se u tom periodu obave sedmodnevne pripreme te da se odigraju dvije prijateljske utakmice s reprezentacijom Crne Gore, a najvjerovatniji domaćini ti susreta biće Visoko i Goražde.


"Presrećan sam što sam ponovo dobio povjerenje. Nadam se da ću opravdati isto te da ćemo konačno uspjeti da izborimo plasman na jedno od velikih takmičenja", rekao je Rađa sarajevskim medijima.

Prema njegovim riječima, čim stupi na dužnost, imenovaće Emira Junuzovića i Vladu Šolu za svoje prve saradnike.

"Pored A selekcije doće do nekih promjena i u radu s mlađim kategorijama tako da očekujem da u dogledno vrijeme iz ovih mlađih kategorija poneki igrači zakucaju na vrata seniorskog tima".

Dužnost selektora Rađa je već obavljao u periodu od 2006. do 2007. godine, a pod njegovim vođstvom reprezentacija BiH igrala je u kvalifikacijama za SP 2007, kada je u odlučujućem susretu za nastup u baražu poražena od Grčke.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC