• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DK: Srbija bez Đokovića na Uzbekistan

Srpski Dejvis kup tim igraće protiv Uzbekistana bez Novaka Đokovića koji je dobio "voljno" da se malo odmori od naporne sezone.

 DK: Srbija bez Đokovića na Uzbekistan Izvor: MONDO

Novak Đoković neće igrati za srpsku Dejvis kup reprezentacija u duelu protiv Uzbekistana u plej-ofu za popunu Svjetske grupe za 2010. godinu.

U timu, koji je odredio srpski selektor Bogdan Obradović su: Viktor Troicki, Janko Tipsarević, Ilija Bozoljac i Nenad Zimonjić.

Selektor Bogdan Obradović obrazložio je za MONDO odluku da Đoković ovog puta ne bude u srpskom timu. Bar ne fizički.

"Prije svega, veliki smo favorit protiv Uzbekistana ili protiv bilo koje ekipe, što su momci i pokazali u Diseldorfu kada su i bez Novaka osvojili svjetski kup. Ova ekipa je jaka i sa Novakom i bez njega",
rekao je Obradović.

On je dodao da je odluku da Đokovića malo odmori donijeta u dogovoru i sa najboljim srpskim teniserom, sa ostalim igračima, kao i sa savjetnikom reprezentacije Nikolom Pilićem.

"Kad pogledamo broj turnira i broj mečeva koji na njima igra, svakako je da je Novaku potreban odmor. Trenutno je na US openu, u odličnoj je formi i stalo mu je da napravi dobar rezultat i kada se sve to uzme u obzir donijeli smo odluku da ga poštedimo",
naglasio je Obradović.

Meč Srbija - Uzbekistan biće odigran od 18. do 20. septembra u Beogradskoj areni.

Sve do jedan sat prije početka žrijeba, koji je zakazan za 17. septembra, selekori kapiteni oba tima imaju pravo promjene dva igrača na koja računaju u meču Srbija - Uzbekistan.

Karte za meč mogu se naći i kupiti na blagajni Beogradske Arene, kao i u Bilet servisu, preko sajta Card servisa i na prodajnim mjestima Eventima. Cijena kompleta karata (za sva tri dana takmičenja) za sektor "400" iznosi 650 dinara (oko 15 KM), dok je cijena kompleta karata za sve ostale sektore 1.300 dinara (oko 30 KM).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC