• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Filipović potpisao za Pro Reko

"Prezadovoljan sam, počinjem novu priču, za koju vjerujem da će biti uspješna", izjavio doskorašnji vaterpolista Partizana.

 VATERPOLO: Filipović potpisao za Pro Reko Izvor: MONDO

Vaterpolo reprzentativac Srbije Filip Filipović i definitivno više nije igrač Partizana. On je potpisao ugovor sa Pro Rekom i narednih godinu dana biće član italijanskog tima.

"Prezadovoljan sam, počinjem novu priču, za koju vjerujem da će biti uspješna. Već smo počeli u jakom ritmu, treninzi su kvalitetni i naporni. Pro Reko je pravi evropski klub, sa šampionskim ambicijama, koje se svakako poklapaju sa mojim. Želim da igram u timu koji se na evropskoj sceni takmiči sa ciljem da osvoji Evropu. Biće to za mene novo iskustvo, a vjerujem da ću opravdati povjerenje koje mi je ukazano",
izjavio je Filip Filipović, koji je prije potpisivanja ugovora odradio nekoliko treninga sa timom iz Đenove, za koji će igrati utakmice u Evroligi.

Filipović, koji je proteklih osam godina igrao u Partizanu, ovog ljeta izrazio je želju da promijeni sredinu. On je stavljen na transfer listu kluba, koji je odredio obeštećenje od 100.000 evra. Pro Reko brzo je kontaktirao crno-bijele, a poslije dužih pregovora posao je završen na obostrano zadovoljstvo.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC