• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đokovićev dnevnik, sa Federerom o fudbalu

Đoković pozdravio fanove u novom dnevniku i izrazio saučešće porodicama žrtava tragedije u fabrici "Prvi Partizan". Federer i on pričali o fudbalu.

 Đokovićev dnevnik, sa Federerom o fudbalu Izvor: MONDO

Novak Đoković i Rodžer Federer u subotu uveče će ukrstiti rekete u polufinalu US Opena, ali još nije poznata satnica, jer je kiša pomjerila četvrtfinalni duel Rafaela Nadala i Fernanda Gonsalesa.

U međuvremenu, Novak je sjeo za računar i napisao novi dnevnik, koji je morao dva puta da piše, jer ga je kompjuter "prodao".

"Ovo izdanje sam vam već napisao prije nekoliko dana, ali naravno, kada sam htio da pošaljem iz nekog razloga mi se izbrisalo... Ja i tehnologija, dva različita svijeta! :)", napisao je najbolji srpski teniser u dnevniku, koji je objavljen na njegovom zvaničnom sajtu.

Đoković je istakao da mu US Open očigledno jako prija, jer se ponovo plasirao u polufinale, a posebno je naglasio zabavu sa Džonom Mekinroom na terenu poslije meča sa Radekom Štepanekom.

"Volim da igram na centralnom i najvećem terenu Artur Eš, gdje se osjeća pravi ambijent Grand Slem-a. US Open i Njujork su posebni po tome što ga obilježavaju i krase zabava, ambijent, publika i teniska groznica koja vlada za vrijeme odžavanja turnira. Izdvojio bih zabavu koju smo gledaocima priredili Mekinro i ja neposredno nakon meča protiv Štepaneka! :) Bilo je fantastično, spontano, potpuno neplanirano... On je imao veliki uticaj na razvoj našeg sporta zbog jedinstvenog karaktera na terenu i van njega. Bio je zabavan za publiku gdje god da se pojavi, a to je potvrdio još jednom igrajući i zabavljajući se sa publikom u ponedeljak uveče...".

Đoković je ovog puta odsjeo u Nju Džersiju, u kući na velikom imanju svog prijatelja, koji je svojevremeno bio profesionalni teniser, a sada ima tenisku akademiju.

"Najvažnije za mene da vidim i osjetim je da sam opet ostvario pozitivan odnos sa publikom, kao što je to bio slučaj svih ovih godine igrajući u Njujorku, a posebno 2007. kada sam pored imitacija odigrao i finale koje mi je ulilo dosta samopouzdanja i vjere da mogu da igram na viskom nivou i pobjeđujem najbolje igrače svijeta!".

Poslije pisanja dnevnika, Đoković je otišao da pojede dva jaja na oko, pa onda trening, a najavio je nove "eksluzivne" snimke, koji će zaintrigirati njegove fanove.

Dnevnik je završio izrazima saučešća porodicama tragično nastradalih u nesreći koja se dogodila u fabrici "Prvi Partizan" u Užicu.

U subotu ga očekuje duel sa velikim Rodžerom Federerom, koji je stigao do svog 22. uzastopnog polufinala na gren slem turnirima.

Federer je švajcarskom "Bliku" otkrio da se u petak ujutro sreo sa Đokovićem i da su proćaskali o fudbalu, odnosno uspjesima fudbalskih reprezentacija Srbije i Švajcarske u kvalifikacijama za Mundijal 2010.

"Obojica smo konstatovali kako su naše reprezentacije pred velikim uspjehom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, zbog čega smo ponosni na njih",
rekao je Federer.

Švajcarac je ovog puta pohvalio Đokovića, rekavši da je jedan od najkulturnijih sportista koje je upoznao, kao i da mu ne smetaju njegove česte imitacije na terenu.

"Novak nije od onih tenisera koji poslije meča, dok prolaze pored vaše svlačionice, okrenu glavu i ne kažu ni zdravo. Volim da pričam sa njim. Zanimljive su mi i njegove imitacije drugih igrača. Ne razumijem zbog čega ga kritikuju toliko zbog toga. Gledao sam Novakov meč sa Verdaskom. Mislim da je dosta napredovao i zato ne mogu da zaključim da li će protiv mene odmah da eksplodira ili ne",
rekao je Federer.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC