• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

US OPEN: Kiša i dalje pravi haos

Njujorška kiša je treći dan zaredom potpuno poremetila raspored odigravanja mečeva na Otvorenom prvenstvu SAD.

 US OPEN: Kiša i dalje pravi haos Izvor: MONDO

Za razliku od petka, kada na kompleksu Flešing Medouza nije odigran ni poen, u subotu su Rafael Nadal i Fernando Gonzales uspjeli da završe svoj četvrtfinalni meč, započet još u četvrtak.

Preciznije, odigrali su "taj-brejk" drugog seta i šest gemova trećeg, pošto ga je Nadal dobio rezultatom 6:0. Da je meč bio nešto neizvesniji, ko zna kakva bi bila njegova dalja sudbina.

Sada prijeti opasnost da polufinala ženskog singla (Serena Vilijams - Klajsters, Voznijački - Vikmajer) budu pomjerena za nedjelju, kada bi na teren trebalo da izađu i četvorica najboljih tenisera.

Prema satnici koja u subotu uveče po centralnoevropskom vremenu stoji na sajtu US opena, Nadal i Huan Martin Del Potro počeće svoj polufinalni meč u 18 časova (tačno u podne po lokalnom vremenu), dok Rodžer Federer i Novak Đoković neće na teren prije 22.30, odnosno 16.30 u lokalu.

Sve to pod pretpostavkom da kiša u subotu prestane i da polufinala teniserki ipak budu odigrana u noći između subote i nedjelje po evropskom vremenu.

Ako tako ne bude, organizatori bi bili suočeni sa mogućnošću da finalni mečevi u obe konkurencije budu odigrani tek u ponedjeljak, što se nije dogodilo nikada u istoriji ovog grend slem turnira. O daljim odlaganjima nigde još nema ni riječi.

Prošle godine su Rodžer Federer i Endi Marej odigrali finale u ponedjeljak, a Serena Vilijams i Jelena Janković u nedjelju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC