• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

US OPEN: Serenu Vilijams čeka teška kazna?

Postupak Serene Vilijams u finišu polufinala US Opena, biće predmet dublje istrage zbog lavine psovki koja je potekla iz usta američke teniserke.

 US OPEN: Serenu Vilijams čeka teška kazna? Izvor: MONDO

Pošto je izvrijeđala sudiju u trenutku kada je njena protivnica imala meč loptu, Vilijamsova je dobila drugu opomenu, samim tim i izgubila meč, titulu...

"Yahoo! Sports" u članku posvećenom nesvakidašnjem završetku jednog teniskog meča poziva se na svoje izvore u Internacionalnoj tenskoj federaciji (ITF) i najavljuje da će komisija podrobnije preispitati šta se sve dogodilo na Artur Ešu u noći između subote i nedjelje, pogledati sve video zapise i uzeti izjave svih učesnika prepirke.

Komisiju bi, pored čelnih ljudi ITF, trebalo da čine članovi Komiteta četiri gren slem turnira, koji vode brigu o vođenju Australian Opena, Rolan Garosa, Vimbldona i US Opena, kao i glavni sudija US Opena ove sezone, Brajan Erli, koji je i donio odluku da Sereni bude dodjeljena druga opomena, samim tim i poen za Kim Klajsters.

Agencija "Asošijeted Pres" objavila je da je Serena između ostalog, linijskom sudiji koja je dosudila "foot fault", vikala: "Da samo mogu, uzela bih ovu lopticu i nabila ti je u grlo". To je navodno zabilježeno na snimku.

Ono što tokom TV prenosa nije moglo da se čuje, osim kada je Serena Vilijams čula razgovor između linijskog sudije i glavnog sudije Erlija, je prijetnja smrću.

Kada je teniserka čula za šta je krivi uvrijeđena ženica, počela je da viče: "Nisam rekla da ću te ubiti? Da li si ozbiljna? Da li si ozbiljna? Nisam rekla to".

"Yahoo! Sports" najavljuje i da će Serena Vilijams, svejedno, dobiti visoku novčanu kaznu, kao i suspenziju... Sastanku komisije trebalo bi da prisustvuje i predstavnik WTA tura, iako gren slem turniri ne pripadaju pod okrilje WTA organizacije.

(MONDO, foto: Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC