• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Federer: Bio je to potez karijere!

Švajcarcu Rodžeru Federeru gotovo sve je polazilo za rukom u meču protiv Novaka Đokovića u polufinalu US Opena.

 Federer: Bio je to potez karijere! Izvor: MONDO

Dan poslije pobjede Federera nad Đokovićem, više se priča o akrobatskom udarcu i poenu Švajcarca nego o bilo čemu drugom.

"Bio je to najbolji potez moje karijere, definitivno!", izjavio je Federer poslije meča, opisujući kako je osvojio poen kada je kroz noge, okrenut leđima udario lopticu koja je završila u polju srpskog tenisera. Bio je to poen koji mu je otvorio put ka pobjedi.

Poslovično mirni Švajcarac (doduše, ume on i da razbije reket kad mu ne ide), nije mogao da se suzdrži i pustio je da ga ponesu emocije. Skočio je od sreće u vazduh.

Đoković je taj poen propratio sa osmijehom. Nije to čak bio ni kiseli osmijeh, nego više u fazonu: "E, kad nekog hoće, hoće".

"Bilo je i zabavno u neku ruku. Kad protivnik pogodi takav udarac, možete samo da pomislite u sebi: 'Svaka čast'. Na to nema odgovora, šta možete da uradite u tom trenutku", priznao je srpski teniser.

Ni takva klasa od tenisera kao što je Federer, koji je u karijeri uputio mnoge fenomenalne udarce, nije mogao da, a da ne prokomentariše baš taj. Za njega poseban.

"To je nevjerovatno! Bio je to najbolji potez u mojoj karijeri! Bio sam u takvoj poziciji da nisam imao ništa da izgubim, valjda, i ušla je", rekao je Federer.

Takve poteze mnogi teniseri pokušavaju da izvedu, što na treninzima, što na mečevima. Ali, gotovo nikad uspješno.

"I ja vježbam taj udarac i to poprilično. Ali, nikad mi nije uspjevalo. Zato, mislim, da je to bio najbolji udarac u mom životu", rekao je Federer.

Polufinale US Opena je donijelo odličan tenis, ali i neke zabavne trenutke koje možete pogledati na našem portalu www.mtsmondo.com

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC