• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Partizanu prvi trofej u sezoni

Šampion je bio bolji od osvajača Kupa i vicešampiona.

 RUKOMET: Partizanu prvi trofej u sezoni  Izvor: MONDO

U duelu Superkupa, rukometaši Partizana osvojili su prvi od tri moguća trofeja naredne sezone protiv najvećeg rivala trenutno, ekipe Kolubare - 25:23 (13:12).

Pred oko 500 gledalaca u Aranđelovcu, crno-bijeli su pokazali da se nalaze u boljoj formi uoči starta prvenstva od ekipe sa kojom su se prošle sezone do posljednjeg kola borili za naslov prvaka, a prije toga bili poraženi u finalu Kupa.

U najvećem delu susreta beogradski tim bio je u prednosti, a najubjedljiviju prednost, Partizan je imao sredinom drugog poluvremena (19:15). Ipak, do kraja ipak bilo neizvjesno...

Lazarevčani su smanjili prednost protivnika, ali nijednog trenutka u finišu utakmice nisu stigli, ni prestigli rivala. Najveće zasluge za to pripadaju golmanu crno-bijelih Nemanji Ljubenoviću, koji je zabilježio 15 odbrana.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je novajlija Miloš Kostadinović, koji je postigao osam golova i odmah najavio da će naredne sezone biti veliki adut trenera Aleksandra Boškovića. Isti broj pogodaka u zeleno-crnom dresu zabilježio je David Rašić.

Crno-bijeli su u duel Superkupa ušli sa dvije jake takmičarske utakmice u Ligi šampiona, protiv Filingena i Bregenca. Iako nisu uspjeli da se plasiraju u evropsku elitu, rukometaši Partizana uigraniji od ostalih ulaze u prvenstvo, koje narednog vikenda počinje vječitim derbijem: Partizan - Crvena zvezda.

PARTIZAN: Ljubenović 15 odbrana, Kostadinović 8, Tubić 4, Dimitrijević 1, Kladarin 4 (3), Pilipović 2, Beočanin 1, Milinić 2, Marjanac 1, Babić 1.

KOLUBARA: Puljezević 5 odbrana, Radulović 3, Rašić 8(5), Rakčević 1, Radišić 1, Pongarčić 1, Vujović dve odbrane, Radovanović 1, Jovanović 1, Pribak 5.

(MONDO, foto: rkpartizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC