• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EHF: Ne sumnjamo u Rukometni savez Srbije

Predstavnici EHF ocijenili su da je pred organizatorima EP 2012. još dosta posla, ali da nemaju sumnje da će šampionat biti dobro organizovan.

 EHF: Ne sumnjamo u Rukometni savez Srbije Izvor: MONDO

"Rukometni savez Srbije zna da treba da uradimo puno posla. Ovo je prva inspekcija objekata. EHF nema sumnju da će osoblje Saveza uraditi sve da to bude dobro organizovano. Poslije inspekcije poslaćemo Savezu izvještaj sa pet poglavalja, jednim opštim i četiri posebna za sve gradove. Drago nam je da se i Vlada i sve lokalne vlasti uključile u organizaciju i vjerujemo da ćemo dostići visok nivo", rekao je Jan Tuik, član Izvrsnog komiteta EHF i predsjednik Takmičarske komisije te federacije.

Predstavnik kancelarije EHF Monika Fliksender rekla je da je posjeta dobra prilika da se sagledaju sve stvari u vezi sa organizacijom šampionata.

"Biće to 19. Evropsko prvenstvo, a ovo je bila prilika da se sagledaju sve stvari i ono što je neophodno da se uradi do starta. Nama je cilj da EP u Srbiji bude najbolje organizovano do sada", napomenula je Monika Fliksender.

Generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković rekao je da su sastanci sa predstavnicima EHF veoma važni, jer će Savez dobiti informacije šta je dobro, a šta bi trebalo da se ispravi.

"Delegacija se nalazi tri dana u našoj zemlji i zajedno smo obišli objekte u gradovima koje smo prijavili za EP 2012. Očekujemo da u pisanoj formi dobijemo izvještaj i sve nedostatke koje je inspekcija uočila, kako bi kreuli da ih otklanjamo. Razgovarali smo i sa Radio-televizijom Srbije i Infrontom, partnerom EHF za prenose i sve što je vezano za medije", rekao je Đurković.

Direktor Infronta, medijskog partnera EHF-a, Rolf Vajgel rekao je da će ta kompanija učiniti sve da sa EP u svijet ode najljepša slika o Srbiji.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC