• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VESLANJE: Dvojac Srbije sigurno do finala

Srpski dvojac bez kormilara - Goran Jagar i Nikola Stojić rutinski su se plasirali u finale Evropskog prvenstva u veslanju.

 VESLANJE: Dvojac Srbije sigurno do finala Izvor: MONDO

"Napokon da i nama krene. Veslali smo sjajno, Francuzi su u dva navrata pokušali da nas stignu, ali smo lako odbili njihove napade. Ne želim da komentarišem šta očekujem u finalu, ali znam da smo dobro krenuli i vjerujem da ćemo izveslati jos bolju trku u finalu", istakao je Stojić.

Srpski dvojac, koji je vlasnik evrpskog rekorda (6:44.30), pobedio je u polufinalnoj trci u vremenu šest minuta, 46 sekundi i 80 stotinki i obezbijedio sebi dan odmora.

"Vjerujem da u finalu možemo i da popravimo evropski rekord. Samo da vrijeme ostane sunčano. Nestrpljivo čekamo start u nedelju", rekao je Jagar.

Selektor Nebojša Ilić zadovoljan je učinkom Stojića i Jagara, ali ne i ostalih srpskih posada.

"Prva trka na ovako velikim takmičenjima je uvijek teška. Prvi korak je najvažniji. Sada imamo dovoljno vremena da se spremimo za finale. Imaćemo dan odmora što nam izuzetno znači", rekao je Ilić.

Ostale tri srpske posade nisu uspjele da direktno dođu do finala, pa će Marko Marjanović i Dušan Bogićević u dubl skulu, četverac za lake veslače u sastavu Nemanja Nešić, Miloš Stanojević, Nenad Babović i Miloš Tomić, kao i teški četvrtac bez kormilara koji čine Nenad Bedik, Predrag Lackov, Miloš Čudić i Igor Perzić u subotu biti u repesažu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC