• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DK: Srbija na žrijebu u drugom šeširu

Ekipa Bogdana Obradovića nazadovala je za jednu poziciju u odnosu na prethodni renking, pa će na žrijebu biti svrstana u drugi šešir.

 DK: Srbija na žrijebu u drugom šeširu Izvor: MONDO

Teniska selekcija Srbije ubjedljivo je nadigrala Uzbekistan u meču plej-ofa za ostanak u Svjetskoj grupi i naredne godine takmičiće se i dalje u najelitnijem društvu.

Srbija, međutim, neće biti među nosiocima na žrijebu, koji će biti obavljen u srijedu u Ženevi, jer na najnovijoj listi Međunarodne teniske federacije zauzima 13. mjesto.

Novak Đoković i ekipa su nazadovali za jednu poziciju u odnosu na prethodni renking, pa će prilikom određivanja parova za novi ciklus takmičenja biti svrstani u drugi šešir.

Nosioci će biti prvih osam reprezentacija svijeta - Španija, Češka, SAD, Rusija, Argentina, Hrvatska, Izrael i Njemačka, a pored Srbije, u drugom šeširu će biti još Švedska, Francuska, Indija, Švajcarska, Belgija, Ekvador i Čile.

Sada je već poznato da bi Srbija, u slučaju da ih dobije za protivnike, bila domaćin selekcijama Češke, Španije, Izraela, Rusije i Njemačke, dok bi u slučaju duela u prvom kolu sa reprezentacijama SAD, Argentinom ili Hrvatskom žrijeb određivao domaćinstvo.

Reprezentacija Srbije je prethodne dvije godine igrala u Svjetskoj grupi, ali nije uspijevala da prođe prvo kolo, jer se oba puta sastajala sa prvim nosiocima i igrala mečeve u gostima - 2007. rival je bila Rusija u Moskvi, a ove godine išli su na noge Špancima u Benidorm.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC