• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović: Domaći teren naš adut protiv SAD

Selektor Srbije ističe da je njegov tim dobio neugodnog protivnika u Dejvis kupu, ali da domaći teren može biti prednost protiv SAD.

 Obradović: Domaći teren naš adut protiv SAD Izvor: MONDO

Reprezentacija Srbije imaće težak zadatak na startu takmičenja u Dejvis kupu sledeće sezone. Novak Đoković i drugovi igraće protiv selekcije SAD u prvom kolu Svjetske grupe, a selektor Bogdan Obradović ističe da je jedino dobro to što će "orlovi" biti domaćini u tom meču.

"Naša želja je bila da igramo kod kuće i pola želje nam se ispunilo. Imamo atraktivnog protivnika, sigurno ne lakog, jer lakih protivnika nema u Svjetskoj grupi. Niko ne voli da bude gost, tako da se ni Amerikancima ovo neće dopasti, a mi smo maksimalno motivisani i imamo ogromnu želju da u prepunoj Areni pobijedimo selekciju Amerike", istakao je prvo selektor poslije žrijeba, koji je Srbiji dodijelio neugodnog protivnika.

Bez obzira na to što će njegov tim imati veoma težak zadatak na startu takmičenja, Obradović vjeruje da Srbija može 2010. da zabilježi dobar rezultat u Dejvis kupu.

"Svih pet mečeva protiv SAD će biti neizvjesni i atraktivni i poslije velike borbe pokazaće se ko je bolji. Sigurno je da će Novak, kao i svi naši reprezentativci, sa velikim nestrpljenjem čekati ovaj okršaj pred domaćom publikom. Najvažnije je da svi naši igrači budu zdravi. Svjesni smo da ćemo za protivnika imati odličan tim, koji raspolaže sa velikim brojem tenisera, od Endija Rodika do braće Brajan u dublu. Ukoliko savladamo Amerikance, u drugom kolu bismo išli na pobjednika susreta Hrvatska - Ekvador i to bi nam donijelo gostovanje. Nalazimo se u donjem dijelu žreba koji je mnogo lakši i vjerujemo u dobar plasman u 2010. godini", ocijenio je Obradović.

Meč prvog kola Dejvis kupa između reprezentacija Srbije i SAD, koji je unaprijed označen kao derbi, igraće se od 5. do 7. marta 2010. godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC