• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak: Izvinite zbog loše igre

Autor mondo.rs

Srpski teniser Novak Đoković uvećao vođstvo naše Dejvis kup reprezentacije u prvoj rundi ovog takmičenja protiv Rusije pošto mu je Medvedev predao zbog povrede. Izvinjavao se niškoj publici...

 Novak-Djokovic-Dejvis-kup-Izvinite-zbog-lose-igre. Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Novak nije bio ni blizu svog maksimuma, ali je doneo bod Srbiji.

Posle prvog dana prve runde Dejvis kupa protiv Rusije, naša reprezentacija ima dva od dva.

Đoković se nadovezao na pobedu Viktora Troickog, koji je slavio nakon četiri i po sata, ali njegova igra je na početku meča svakako zabrinula publiku u "Čairu". Već posle trećeg gema ukazivana mu je medicinska pomoć zbog desnog ramena, a sam je objasnio da se iz tog razloga nije osećao komforno na terenu.

Nije proizvodio udarce kakve je hteo, nije bilo potrebne jačine...

Na kraju je njegov protivnik predao meč zbog problema sa grčevima. Neiskusni dvadesetogodišnji teniser nije navikao na ovakve napore, pa se u trećem setu srušio od bolova.

"Krivo mi je zbog predaje jer mi je Medvedev prijatelj, igra vrlo lepo, agresivno, ima dobru budućnost, eto njegov debitantski meč se završio predajom. Za nas je ovo bitan, vrlo bitan bod", kazao je Novak Đoković nakon meča za kamere RTS-a.

Potom je usledilo i izvinjenje niškoj publici koja mu je tokom čitavog meča pružala podršku.

"Izvinjavam se ako sam iznenadio publiku lošom igrom, ja se trudim, dajem svoj maksimum, ali... Uvek je moguće dati svoj maksimum, ali vaše najbolje se menja iz dana u dan. Ja ću se potruditi da pružim još bolju igru ako budem igrao u singlu ili dublu", objasnio je Novak.

Izvor: MN PRESS



Za sada nije poznato ko će biti "srpska kombinacija". Da li će u paru biti Novak Đoković, ili još umorniji Viktor Troicki, odnosno da li ćemo videti igrača-selektora Nenada Zimonjića. Opcija je i Lajović.

"Selektor je autoritet i taj koji odlučuje šta je najbolje za ekipu. Naša prednost je što je Zimonjić selektor-igrač, imamo kombinacije... Dušan je spreman da uđe ako je spreman ako je potrebno, videćemo kako se osećamo Viktor i ja, pa ćemo odlučiti", dodao je Novak.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC