• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DEJVIS KUP: Hrvati Srbiji bliži od Španije

Autor mondo.rs

Dejvis kup reprezentacija Hrvatske posle drugog dana takmičenja vodi 2:1 u pobedama protiv Španije. Pobednik ovog duela igraće sa Srbijom u četvrtfinalu. Već prošli Australija i Francuska.



Drugog dana takmičenja u Dejvis kupu su rešeni neki dueli, ali ne svi...

Ono što je najvažnije je da je naša reprezentacija već ostvarila pobedu u duelu sa Rusijom (3:0) i da će nedeljni dueli u singlu biti "revijalni", dok će slično biti i u odmeravanju Australije i Češke, odnosno Francuske i Japana.

Francuski dubl Erber/Mau doneo je i treći pobedonosni bod "trikolorima" u duelu sa Japanom, pa su Sugita i Učijama poraženi u tri seta (6:3, 6:4, 6:4). Isti rezultat, ali za nešto kraće vremena na terenu, ostvario je dubl Australije Grot/Pirs koji je bio ubedljiv protiv češkog para Satral/Veseli – 6:3, 6:2, 6:2.

Duel koji nas najviše zanima, pošto odlučuje o našem rivalu u četvrtfinalu, igra se u Osijeku, a posle dva dana tenisa - ništa nije rešeno!

Hrvatski dubl Mektić/Draganja napravio je najveće iznenađenje dosadašnjeg dela takmičenja pošto je slavio u pet setova protiv aktuelnih osvajača Rolan Garosa Felisijana i Marka Lopeza - 6:7, 7:6, 7:6, 2:6, 6:4!

Mektić i Draganja su Hrvatskoj posle četiri i po sata doneli vođstvo 2:1, uoči odlučujućih mečeva u singlu koji se igraju u nedelju, a za pobedu im je potrebna makar jedna pobeda.

U slučaju pobede Hrvatske, igraćemo u gostima, a u slučaju trijumfa Španije - pred našim navijačima.

U ostalim duelima Belgijanci su poveli protiv Nemačke 2:1 pobedom u dublu (Bemelmans/De Lor – Zverev/Zverev 3:2), dok je podjednako uzbudljivo bilo i u Argentini gde su Berlok i Majer "produžili" nadu Argentine i savladali italijanski par Boleli/Fonjini 3:2.

Mečevi četvrtfinala se igraju od 7. do 9. aprila.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC