• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ziki: Očekujem spektakl Nadal – Đoković u Beogradu

Autor mondo.rs

Selektor Srbije očekuje da će ljubitelji tenisa u četvrtfinalu Dejvis kupa gledati duel bivših "brojeva jedan"

Srbija će dočekati Španiju u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu, u okviru četvrtfinala Svetske grupe Dejvis kupa u aprilu.

Selektor Srbije Nenad Zimonjić očekuje da će na taj duel doputovati najbolji timovi obe zemlje i da će pred beogradskom publikom biti odigran teniski klasik Novak Đoković - Rafael Nadal.

"Bilo bi sjajno da Nadal dođe i da publika vidi njega i Noleta. To je stvarno retka prilika. Ipak, tim Španaca se neće znati do poslednjeg trenutka. Opet, i ako Rafa ne dođe, njihovi ostali teniseri su vrhunski igrači, biće pravi spektakl i lepa šansa da im se revanširamo za Benidorm, naš poslednji duel, kada smo izgubili 4:1", izjavio je za "Sportski žurnal" Zimonjić.

On se nada da će na raspolaganju za duel koji je na programu od 7. do 9. aprila, imati najjači sastav.

"Ako smo zdravi i sve ide kako treba, igraćemo u najjačem sastavu. Verujem da ima šanse da nam se priključi i Janko Tipsarević, a zavisi i od njihove forme i rasporeda. Najvažnije je da nas posluži zdravlje i da budemo spremni, a koja će četvorica biti može da se promeni i posle prijave, desetak dana pre meča. Dva imena mogu da se menjaju do žreba", podsetio je igrač-selektor.

Zimonjić kaže da je dobar izbor što se meč igra u bivšem Pioniru i to na tvrdoj podlozi.

"Zbog atmosfere, ambijenta koji ima ta dvorana, to je dobro rešenje. Tamo deluje da je teren nešto manji, što je taktički dobro protiv Španaca, jer su oni odlični sa osnovne linije. Dobro se brane i protiv njih podloga mora da bude što je brža moguća. Sa druge strane osećaj manjeg terena je bolji za onog ko igra agresivniji tenis i zato je to za nas dobro rešenje", napomenuo je Zimonjić. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC