• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić hvali Novaka: On je Srbin sa severa Kosova!

Predsednik Srbije je čestitao Đokoviću i zbog načina na koji "gradi mostove" prijateljstva sa Hrvatima i drugim narodima.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas srpskim košarkašicama i teniseru Novaku Đokoviću na rezultatima koje postižu, ali i pozdravio način na koji Đoković, kako ističe, gradi mostove prema Hrvatima i drugima.

"Reći ću nešto što neće naići na odobravanje javnosti, ali dobro je u videti u srpskom boksu ili boksu Đokovića i neke druge, a ne samo Marjana Vajdu. Tako se prave mostovi za budućnost", rekao je Vučić, povodom informacije da je Đoković angažovao bivšeg hrvatskog tenisera Gorana Ivaniševića tokom Vimbldona.

/VUČIĆ UZ NOVAKA: OVO ŠTO RADI SA HRVATIMA JE VEOMA HRABRO!/

Novaku Đokoviću je poželeo da osvoji što više grend-slemova i čestitao na svemu što je do sada postigao, napomenuvši, da se za njega uvek kaže da je Srbin, ali da je on zapravo Srbin sa severa Kosova.

Upitan kako komentariše rezultate srpskih košakašica, on kaže:

"Ko sam ja da očekujem nešto od sportista, košarkašicama čestitam na izvanrednoj borbi, bile su fantastične sinoć. Očekujemo uvek najviše, možda smo malo nezahvalni, ali valjda nas to gura napred. Oni su ponos i dika", rekao je Vučić, komentarišući utakmicu Srbije i Španije koju je ženska košarkaška reprezentacija Srbije izgubila.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC