• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavilo se u taboru "delfina" - "danas nam je divan dan..."

Autor mondo.rs

Vaterpolista Nikola Jakšić napunio 23 godine. Dobio tortu. Rođendanska želja - sa Mađarima za zlato na EP. U subotu meč sa Holandijom. "Ako hoćeš na vrh... znate već", stav je Save Ranđelovića.

 Srbija-Holandija-Evropsko-prvenstvo-u-vaterpolu Izvor: Vaterpolo savez Srbije

Srpski vaterpolisti u petak uveče od 20.30 časova igraju protiv Holandije u poslednjem meču grupne faze Evropskog prvenstva u Budimpešti. Oko pobednika ne bi smelo da bude dileme, a cilj je nastaviti podizati formu.

"Ne mislim mnogo o Holandiji koliko mislim o nama. Imaju odličnog centra Vinkelhorsta, moramo da obratimo pažnju na njega. Sve drugo je po planu. Za četvrtfinale ne znam koga bih voleo za protivnika. Prvo mislim Mađarska a zatim da je bolje Španija, jer bih želeo finale sa domaćinima u Dunav Areni", rekao je Nikola Jakšić, kojem su novinari priredili iznenađenje prigodnim poklonom za 23. rođendan.

Možda će vas zanimati

Sličan je stav i Milana Aleksića: "Ne mislim mnogo o Holandiji. Više se okrećemo nama i podizanju forme. Za sada ide sve po planu. Moramo da narednih dana radimo tako da četvrtfinale dočekamo spremni. Španci ili Mađari? Nije to sada važno. Ima vremena". 


Sava Ranđelović očekuje da odbrana bude bolja: "Napad je za sada bolji deo tima, ali i odbrana se diže. Još nismo imali igrača sa tri lične. To nešto govori. Holanđani imaju centra Vinkelhorsta i on je vrednost. Videli smo ih nedavno u Hagu. Fizički će biti teško ali je to uz stresni meč sa Rusima prava stvar. Ne razmišljam o četvrtfinalu, ako hoćeš na vrh znate već...".

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC