• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivana odložila početak zimske sezone

Autor mondo.rs

Najbolja srpska atletičarka trebalo je da nastupi u Nemačkoj 31. januara, ali to ipak neće učiniti

Ivana Španović i njen trener Goran Obradović planirali su da najbolja srpska atletičarka nastupi na dvoranskom mitingu u Karlsrueu 31. januara, ali su im se ti planovi izjalovili.

Srpska skakačica u dalj neće putovati u Nemačku, jer je prethodnih dana imala temperaturu.

Možda će vas zanimati

"Ivana je imala povišenu telesnu temperaturu i virozu sedam dana i upravo je očekujem na prvom treningu. Sve to ju je iscrpelo, ne mogu da postignem da je spremim za nastup u Nemačkoj, a ni ona ni ja ne želimo da nespremna uđe u takmičenje", objasnio je u razgovoru za "Sportski žurnal" Obradović.

Posle neočkivanih problema plan će biti promenjen, pa će Španovićeva prvu proveru imati u Poljskoj, u Torunu 8. februara.

"Posle Poljske sledi Glazgov, 15. februara, a onda imamo i mogućnost da se pojavimo u Lijevenu 19. februara. Prvo smo mislili da ne idemo tamo jer je preblizu Otvorenom prvenstvu Srbije u dvorani 27. februara, koje je generalna porba pred Svetsko prvenstvo u Nankingu u Kini od 13. do 15. marta, ali sada nam je bitno da ispratimo formu i planovi se menjaju, a videćemo i kako posle Ivanine temperature", poručio je Obradović.

On je dodao da je glavni plan da Ivana Španović u zimskom delu priprema zabeleži skok od sedam metara, odnosno dođe do vrhunske forme i da odbrani zlatnu medalju na Svetskom dvoranskom šampionatu u Kini, a da je sve u to u funkciji Olimpijskih igara u Tokiju koji su centralni događaj ove godine.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC