• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"ZEMLJA ĆE SE TRESTI OD PROMJENA": 20. aprila stiže KORIDOR POMRAČENJA, a evo na koga najviše utiče

Autor Maja Gašić

Koridor pomračenja od 20. aprila do 5. maja 2023, saznajte koje su prognoze za sve znakove Zodijaka.

 Koridor pomračenja od 20 aprila do 5 maja 2023 Izvor: Shutterstock/CHAINFOTO24

Ruska astrološkinja Julija Lifanova otkrila je zašto će prvi koridor pomračenja u 2023. godini biti strašno težak za sve znake horoskopa. Zaboravite na maštanja, stiže surova realnost!

"Zemlja će se tresti od promjena", kaže astrološkinja.

Prvo pomračenje se dešava 20. aprila u znaku Ovna - i ovo je prva astrološka pozicija koja će se javljati u naredne dvije godine. Njegov efekat će trajati još 3 mjeseca, ali 20. aprila će većina znakova Zodijaka doći do važnih otkrića.

Evo kako će koridor pomračenja uticati na sve zankove horoskopa:

Ovan

U trenutku pomračenja osjetićete impuls da unesete promjene usvoj izgled, da dotjerate liniju ili, pak, da se udarnički "bacite" na karijeru. U naredne 2 godine (od ovog pomračenja) rješićete neka pitanja vezano za ljubav, sve je u opticaju - brak, razvod, rođenje djeteta. To znači da tokom pomračenja 20. aprila ćete vrlo vjerovatno razmišljati o proširenju porodice, ili će se javiti želja da kupite stan, zemljište ili izgradite kuću.

Bik

Pomračenje se dešava u vašem sektoru prošlosti i onoga što je bilo skriveno. Velika je vjerovatnoća da ćete saznati neku tajnu ili otkriti nešto što niste htjeli da priznate sebi. Javiće se i želja da odete negde i osamite se. Postoji mogućnost poslovnog puta ili posjete rodbini.

Blizanci

Pomračenje se dešava u vašem sektoru prijatelja i ambicija – najvjerovatnije ćete imati novu ideju koju ćete razraditi kroz razgovor sa nekim iz vašeg užeg kruga saradnika. Riječ je o ideji, pooslu koji bi trebalo da vam donese bolju zaradu ili, pak da vam pomogne da mudrije baratate finansijama. Takođe, pomračenje će vas možda pokrenuti da budete aktivniji na društvnim mrežama.

Rak

Pomračenje se dešava u vašem polju karijere - očekuje vas novi ciklus u okviru profesije, statusa i ličnih dostignuća. Vrlo je vjerovatno da ćete sebi postaviti neke nove ciljeve koji će vam pomoći da se usavršite - na primjer da naučite neku novu veštinu ili da konkurišete za neki projekat.

Lav

Pomračenje se dešava u vašem polju putovanja u inostranstvo, studija... Što znači da će generalno uticati na to kako gledate svijet i svoje mesto u njemu - u šta verujete i da li vas vode pogrešni ideali kroz život. U trenutku pomračenja imaćete potrebu da sebi priznate nešto što je bilo skriveno, nešto o čemu ne želite da razmišljate. Takođe je vjerovatno da ćete promijeniti firmu ili otputovati u inostranstvo da radite.

Djevica

Pomračenje se dešava u polju porodičnih finansija. Najvjerovatnije će partner imati neke vesti u vezi sa platom ili ćete odlučiti da podignete kredit. Dublje gledano, pomračenje vam donosi početak ciklusa rada kroz vašu unutrašnju krizu - započinjete veliku samotransformaciju koja će vas potpuno promijeniti do 2025. godine.

Vaga

Pomračenje se dešava u polju veza. Moguće je da ćete naći novog partnera ili ćete započeti nov ciklus u sadašnjoj vezi, moguće i braku. Na primjer, počećete ponovo da razmišljate o raskidu ili razvodu, ali postoji mogućnost i da se desi ono potpuno suprotno - odlučićete se za vjenčanje. Takođe je vjerovatno da ćete potpisati novi ugovor o radu, biće promjena na radnom mjestu, svakako!

Škorpija

Pomračenje se dešava u vašem sektoru rada - započinjete novi posao, imaćete novog kolegu ili ćete vi lično zaposliti nekog. Takođe, isti sektor je odgovoran za vaše zdravlje - uradite analize i provjerite zdravstveno stanje. Takođe je vjerovatno da će ovi noviteti na poslu biti povezani sa planovima za selidbu.

Strijelac

Pomračenje se dešava u vašem sektoru ljubavi, djece i hobija - i velika je vjerovatnoća da ćete na svim tim poljima započeti nešto novo. Na primer, aktivno ćete razmišljati o proširenju porodice, istovremeno ćete započeti novi kreativni posao ili neku vrstu hobija. Uzgred, moguće je i da ćete se naprasno zaljubiti ili ćete otpočeti tajnu vezu.

Jarac

Pomračenje se dešava u polju nekretnina - završićete kupovinu ili prodaju stana, kuće ili zemljišta. Takođe je vjerovatno da ćete zbog partnera početi da živite na novom mestu, na primjer, zajedno ćete iznajmiti stan ili ćete se samo useliti kod njega. Pomračenje može biti povezano i sa vijestima u vašoj porodici, neko od roditelja može da saopšti važne vijesti ili ćete dobiti novog rođaka.

Vodolija

Pomračenje se dešava u sektoru kretanja, putovanja i kurseva vezanih za neke majstorsk vještine. Zapoičinjete jedn nov ciklus i put na kom ćete biti naredne dvije godine. Promjena mjesta rada, bolja kancelarija, nova pozicija - takođe nisu isključeni. Do 2025. ćete se posvetiti i obrazovannju, dodatno se usavršavate.

Ribe

Pomračenje se dešava u finansijskom sektoru – počinjete novi ciklus u okviru svoje plate. Na primjer, dobićete oaveštenje o promjeni plate po ugovoru ili ćete imati novi izvor prihoda. Takođe započinjete novi ciklus u razvijanju samopoštovanja – shvatićete da je vrijeme da se brinete o sebi, učinite sebe srećnijim i shvatite šta vam zaista donosi ispunjenje.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop