• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SEHA: Zagreb u Banjaluci

Autor mondo.ba

Rukometaši Borac m:tela u devetom kolu regionalne SEHA lige dočekuju Zagreb.

Rukometaši Borac m:tela, koji su do sada u regionalnom takmičenju ostvarili pobjedu, remi i šest poraza dočekuju ekipu Zagreba, koja je učesnik Lige šampiona, a ove sezone u regionalnom takmičenju imaju skor od četiri pobjede i tri poraza. Bez sumnje gosti, koje s klupe predvodi Veselin Vujović su favoriti na ovom meču.

"Zagreb je bez sumnje favorit. Od dolaska Veselina Vujovića na kormilo ekipe doživjeli su pravi preporod. U zadnjih mjesec dana igraju jedan odličan rukomet , što se posebno osjeti u fazi napada gdje lopta ide veoma brzo sa jedne na drugu stranu i biće nam jako teško da njihov napad zaustavimo. Mi psihološki nemamo pritisak i sa te strane to je lagana utakmica za nas, nemamo imperativ pobjede. Očekujem da igrači daju sve od sebe i da se bore. Nadam se da će publika znati cijeniti našu borbenost i zalaganje", rekao je trener Borac m:tela Igor Rađenović.

Utakmice protiv velikih protivnika dodatno inspirišu igrače. Nemanja Bezbradica poručuje da će on i saigrači dati sve od sebe pa šta bude.

"Očekuje nas veoma teška utakmica. Dovoljno o tome govori njihova pobjeda protiv Kila prije mjesec dana. Može se igrati sa njima, igrali smo dosta puta i zadnji put smo poraženi što je dodatni motiv da odigramo još bolje. Ja mogu obećati da ćemo se boriti, kako u napadu , tako i u odbrani. Imali smo deset dana da se spremimo za ovu utakmicu, a ono što je najbitnije atmosfera u ekipi je odlična i svi smo zdravi i spremni za utakmicu. Ostaje još da izađemo na teren i pokažemo da znamo igrati sa tako velikim ekipama", rekao je Bezbradica.

Meč Borac m:tel- Zagreb igraće se u petak od 20 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC