• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: Imali smo više sreće od Radničkog

Autor mondo.ba

Rukometaši banjalučkog Borca m:tel upisali su prvu pobjedu u novoj sezoni SEHA lige. U "Boriku" pao je kragujevački Radnički 34:32 (16:18).

 Borac m:tel: Imali smo više sreće od Radničkog Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Gosti iz Srbije su bolje ušli u utakmicu i poslije prvih 30 minuta imali prednost od dva gola, ali su izabranici Igora Rađenovića uspjeli da se vrate i uvedu meč u neizvjesnu završnicu.

A onda i zabilježe prvi trijumf u regionalnom takmičenju i revanširaju se Radničkom za poraz u dvorani "Jezero" - 29:27 (17:14).

"Utakmica je ušla u ‘egal’ a mi smo imali više sreće. I da je Radnički pobijedio bilo bi potpuno zasluženo. Ekipa Radničkog je kontrolisala veći dio utakmice. Mi smo uspjeli iskoristiti nekoliko njihovih grešaka, a i proradio je golman Stanko Abadžić, tako da smo stigli do prve pobjede", izjavio je šef struke crveno-plavih.

Uz pivota Ratka Nikolića, koji je devet puta tresao mrežu Kragujevčana, Milan Đukić je bio jedan od boljih rukometaša Banjalučana.

"Konačno je došlo naših pet minuta, i prvu pobjedu smo upisali. Čestitao bi igračima Radničkog i mojim saigračima na fer i korektnoj borbi. Borili smo se do posljednjeg minuta, ali smo na kraju mi imali više sreće. Otvorili smo utakmicu malo lošije i gosti su napravili malu razliku i otišli sa dva gola prednosti na poluvrijeme. Mi smo ispoštovali dogovor na poluvremenu i vratili se u ‘egal’ i na kraju pobijedili", dodao je Đukić, strijelac pet golova protiv Radničkog.

Ovom pobjedom, domaći igrači su pobjegli sa dna tabele i nakon sedam odigranih mečeva imaju četiri boda i zauzimaju osmo mjesto.

Narednu utakmicu rukometaši Borca m:tel igraju protiv Metalurga u Skoplju 26. oktobra (20 h) u okviru sedmog kola SEHA lige.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC