• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radnički tužio Zvezdu!

Autor mondo.rs

Nišlije izgubile strpljenje i zbog neisplaćene ugovorene novčane sume za transfer Milana Pavkova "presavile tabak".

Crvena zvezda dovela je Milana Pavkova iz Radničkog, i tada je postigla dogovor sa Nišlijama o načinu isplate obeštećenja. Budući da nije ispoštovala dogovor, klub sa juga Srbije odlučio je da tuži crveno-bele, prenosi "Sportski žurnal".

Radnički je priložio dokument koji je načinjen prilikom realizacije transfera Pavkova, na kojem stoji da se Zvezda obavezala da niškom klubu isplati ukupno 300.000 evra i to 200.000odmah po potpisivanju, a preostalih 100.000 evra do 1. jula 2017. godine.

Budući da klub iz Ljutice Bogdana nije ispoštovao svoje obaveze i Nišlijama nije uplatio novac, Radnički je odluči da podigne tužbu.

"Hitno mora da se reši novonastala situacija. Dogovoren novac Zvezda nije uplatila, pokušali smo kontaktima sa rukovodstvom beogradskog kluba da izdejstvujemo izmirenje obaveze, ali uzalud. Rokovi su prošli i podneli smo tužbu. Smatramo da je mnogo toga od strane Zvezde neozbiljno i nekorektno - dovode tolike igrače, duguju mnogima, pa i nama i... Nikome ništa. Zar je toliko teško platiti i izmiriti obavezu prema Radničkom, da i naš klub može da živi", poručio je potpredsednik Radničkog Dejan Propadalo.

Čelnik Radničkog napominje da i njihov klub ima obaveze, ne samo prema bivšim igračima, nego i prema novima, koji su ove zime stigli u Niš i da nerazjašnjena situacija sa Crvenom zvezdom donosi veliku neizvesnost, zbog čega su morali da reaguju. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC