• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roj Kin: Pič*** iz Arsenala

Autor mondo.rs

"Kad ti je kapiten Kiron Gibs, onda znaš koliko je sati", slikovito je Roj Kin, prokomentarisao debakl Arsenala u Minhenu. O sudbini Arsena Vengera na kraju sezone.

Arsenal je protiv Bajerna u Minhenu bio "živ" tek 10-ak minuta. Tih 10-ak minuta, malo pre penala za izjednačenje i posle jedanaesterca, izgledao je kao tim. Ostatak prve utakmice osmine finala Lige šampiona proveo je gledajući šta mu radi Bajern. A Bajern mu je radio šta je hteo.

Arsenal je više ličio na neku ekipu iz Superlige Srbije koja bi se namerila na Bajern nego na visoko pozicionirani tim Premijer lige, čak i kandidata za titulu prvaka Engleske!

 Legendarni ostrvski fudbaler, Irac Roj Kin, slikovito je prokomentarisao debakl Arsenala:

"Kad vidite da je kapiten tima Kiron Gibs, onda znate da ste u problemu".

Kapitenska traka bila je na ruci Lorana Košćelnog, ali je on zbog povrede morao da napusti terenr, pa je ona potom bila na ruci levog beka Gibsa.

BBC: Sudbina Vengera poznata na kraju sezone

Arsen Venger će sigurno ostati trener Arsenala do kraja sezone. On od ranije ima ponudu da produži ugovor, ali posle "demoliranja" u Minhenu, moguće da je vreme za razlaz kluba i 67-godišnjeg Francuza, koji je trener "tobdžija" od 1996. godine!

Kin je primetio da je upravo to što je traka otišla na ruku Gibsa simbolični pokazatelj celokupnog stanja u timu Arsenala.

"Kapiten mora da bude lider, da bude nosilac ekipe u svakom smislu, a onda vidite da je traka na ruci Gibsa... Bajern nije morao ni da igra nešto posebno dobro, odbrana Arsenala je bila kao društvance klinaca iz parka, tako su poklanjali golove".

Prema oceni nekadašnjeg fudbalera Mančester junajteda, a sada trenera, Arsenal nema kvalitet da bi se takmičio na ovakvom nivou kakva je nokaut faza Lige šampiona.

"Arsenal ima dva pristojna igrača i to je to", smatra Kin, ali nije imenovao tu dvojicu.

"Ne znam čemu su se nadali i šta su to očekivali navijači Arsenala. Taj tim nema vođu, karakter, glad, želju. Arsenal nije dorastao da igra u ovom takmičenju. I ne treba biti mnogo kritičan, jer nemaju kvalitet. Imaju dvojicu fudbalera, ostali su prosek".



Britanska štampa bavi se i analizom igara pojedinih fudbalera. Posebno Mesuta Ozila, koji jeste bio na terenu, ali potpuno NEVIDLJIV.

POGLEDAJTE OZILOVU REAKCIJU KOD PRVOG GOLA BAJERNA




A ovo je pozicija Aleksisa Sančeza kod petog gola Bajerna

Bivši igrač Arsenala, legendarni, Jan Rajt (53), imao je zanimljive opaske na Twitteru tokom utakmice. U jednom grenutku je napisao:

"Ovo je je*** haos u timu".

A potom i:

"OK, neću više da gledam ovo".





Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC