• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Daš krv, dobiješ kartu za Zvezda - Jang bojs

Autor mondo.rs

Svi koji ovog vikenda budu došli na stadion Rajko Mitić i učestvovali u tradicionalnoj akciji "Crveno-bela krv", biće nagrađeni ulaznicama za posljednju utakmicu crveno-bijelih ove sezone u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

 Karte-za-Zvezda-Jang-bojs-humanitarna-akcija-Crveno-bela-krv Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Tradicionalna akcija dobrovoljnog davanja krvi, pod nazivom "Crveno-bela krv", biće održana predstojećeg vikenda u Medija centru stadiona Rajko Mitić po 17. put.

Svi koji u subotu i nedjelju od 10 do 18 časova budu učestvovali u njoj kao znak zahvalnosti dobiće ulaznicu za revanš utakmicu posljednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Jang bojsa (utorak, 21.00).

"S obzirom na to da se akcija održava uoči revanš meča kvalifikacija za Ligu šampiona Crvena zvezda - Jang bojs, klub je odlučio da svim davaocima krvi pokloni ulaznicu za tu utakmicu. Krv mogu dati sve osobe od 18 do 65 godina, uz uslov da su zdrave, da su prethodne noći spavale uobičajeno, da su obedovale, da su unele određenu količinu tečnosti, kao i da nisu pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata. Neophodno je da interval između davanja krvi bude tri meseca za osobe muškog, odnosno četiri meseca za osobe ženskog pola", navodi se u saopštenju crveno-belih.

"Zvezdaši su se uvek pokazivali kao humani (u prethodnoj akciji 903 davaoca), a verujemo da će i ovaj put akcija 'Crveno-bela krv' u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi imati veliki odziv od strane naših navijača", dodaju iz Zvezde.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC