• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saša Sekulić imenovan za novog člana Uprave MF banke

Autor Dragana Božić

Odlukom Nadzornog odbora MF banke a.d. Banja Luka i uz saglasnost Agencije za bankarstvo RS, na mjesto novog člana Uprave počevši od 18. februara 2022. imenovan je Saša Sekulić.

 2.jpg Izvor: MF Banka

Sekulić na ovu poziciju dolazi sa mjesta Rukovodioca Sektora za informacione tehnologije, a sada kao član Uprave biće nadležan za Sektor sredstava i transakcionih poslova, Sektora računovodstva i finansija, te Sektora za informacione tehnologije.

Kao diplomirani elektroinžinjer, Sekulić je tokom svog dosadašnjeg rada u banci dao nemjerljiv doprinos uspostavljanju savremenog informacionog sistema u banci zasnovanog na premisama interne i eksterne digitalizacije.

„Kontinuirani razvoj, modernizacija poslovanja i nastavak procesa digitalne transformacije su ključna usmjerenja MF banke u narednom periodu. U tom smislu očekujem da će imenovanje Saše Sekulića biti snažan vjetar u leđa Upravi Banke za realizaciju zacrtanih planova i očekivanja“, istakao je Bojan Luburić, predsjednik Uprave MF banke.

Saša Sekulić diplomirao je, a potom i magistrirao na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci, a njegov razvojni put u bankarskom sektoru započinje 2010. godine. U MF banci je zaposlen od 2012. godine. Tokom svoga rada u ovoj finansijskoj instituciji radio je na mjestu programera, a potom i Rukovodioca Sektora za informacione tehnologije.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE