• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uljepšajte nekome dan uz popuste s UniCredit Mastercard® karticama

Autor Nikolina Damjanić

Sjajne pogodnosti koje je UniCredit u BiH zajedno s partnerima pripremio u susret novogodišnjim praznicima.

 Praznični popusti sa Unicredit Mastercard karticama Izvor: UniCredit Bank Banjaluka

Imate želju obradovati svoje najmilije i uljepšati im nadolazeće praznike, ali nemate ideju kako? UniCredit u BiH i ove godine pobrinuo se da prazničnu atmosferu upotpuni sjajnom ponudom svojih partnera uz popust od 10%.

Svi korisnici UniCredit Mastercard kartica koji do kraja godine obave kupovinu kod odabranih trgovaca, ostvaruju popuste.

Ukoliko ste u potrazi za tehnikom i kućnim aparatima, iskoristite svoju UniCredit Mastercard karticu za kupovinu u Techno Shop, gdje vas očekuje odlična ponuda TV i audio uređaja, bijele tehnike, hlađenja i grijanja te odabrani neakcijski asortiman IT opreme.

U Big Bang trgovini i na web stranici dočekaće vas veliki izbor igara i dodatne opreme za Playstation i Nintendo, malih i velikih kućnih aparata, dodatne opreme za mobilne telefone, računarske periferije te lične njege, gdje možete iskoristiti popust od 10% na kompletan neakcijski asortiman.

U svim Didaco i Martimex radnjama očekuje vas popust od 10% na neakcijski asortiman za ličnu njegu i parfeme.

Za sebe i svoje najbliže odaberite obuću, odjeću i opremu iz neakcijskog asortimana u prodajnim objektima Intersport BH, kao i putem web shopa brenda Alma Ras.

A kako biste ukrasili svoj dom za pravu prazničnu atmosferu, iskoristite popust od 10% za kupovinu online ili u trgovini Lijepe kućne stvari, kao i Unicoop Home salonu.

Iz sjajne ponude Spazio Boutique odaberite aparat za kafu koji ste već dugo gledali uz stručnu pomoć, savjet i neophodne informacije kako biste izabrali baš ono što vama treba.

Da bi vaš poklon bio potpun, obogatite ga vrhunskim čokoladama konditorskog programa Frutela Group koja, u okviru svog poklon shop-a, nudi i široku ponudu luksuznih pića.

Zabava uz Lego kockice zagarantovana je za sve generacije, a UniCredit u BiH obezbijedio je popust od 10% kod partnera Solidex – Lego shop na kupovinu odabranog neakcijskog asortimana. Osim toga, u Toy&Joy concept store-u, koji svojim drugačijim pristupom nudi razne vrste brendova i igračaka za najmlađe, obezbijeđen je popust na brendove GOKI, Small Foot, Jabadabado, Didaktik Kids, Lassig te dječiju rasvjetu i dječiju kozmetiku LineaMamma baby.

Detaljne informacije o popustima i prodajnim mjestima pronađite na web stranici, UniCredit Bank Banja Luka i UniCredit Bank Mostar.

Srećne praznike žele vam UniCredit banke u BiH i partneri!

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE