• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raspisan tender za kupovinu zgrade UIO u Banjaluci

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Direktor Uprave za indirektno oporezivanje Bosne i Hercegovine Zoran Tegeltija juče je potpisao odluku, a danas objavio tender za kupovinu zgrade za smještaj ove institucije u Banjaluci.

 Uhapšeno šest radnika UIO, među njima Jelena Majstorović Izvor: CIN

Krajem jula Savjet ministara BiH je odobrio novac za kupovinu zgrade, tako da UIO na raspolaganju ima 69,5 miliona KM za ovu namjenu. Tako je u tekstu tendera navedeno da se traži objekat za smještaj zaposlenih te parking prostor za vozila Glavne kancelarije i Regionalnog centra Banjaluka UIO.

Objekat koji se traži treba da se nalazi u užem gradskom području Banjaluke te da ima nesmetan saobraćajni pristup. Traži se objekat ukupne površine 16.000 kvadrata, od čega kancelarijskog 10.000 kvadrata, višenamjenskog prostora 2.000 kvadrata te 4.000 kvadrata parking prostora.

Navedene površine su minimum koji se traži te su moguća manja odstupanja. Suštinski traži se već postojeći objekat po principu "ključ u ruke", prenosi Klix.

Ponuđači će biti bodovani prema određenoj formuli, a u formulu ulazi ukupan broj bodova, broj bodova koje je ponuđač dobio za ponuđenu cijenu (najniža cijena) i broj bodova koje je ponuđač dobio za kvalitet gradnje, estetske i funkcionalne karakteristike. Maksimalan broj bodova je 80 i to se dodjeljuje onome koji ponudi najnižu cijenu. Tender je otvoren do 17. januara naredne godine.

Prethodni tender koji je bio raspisan prije nekoliko godina je propao.

(MONDO)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE