• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Turci već provociraju po Beogradu!

Autor mondo.rs

Navijači Bešiktaša već su počeli sa provokacijama po Beogradu. Po Twitteru vređali Srbe, Partizan i Grobare.

Miro iz Splita podržao je nedavno srpske fudbalere posle prekinute utakmice sa Albanijom i nekoliko dana kasnije zamolio Srbe da lepo ugoste Slavena Bilića.

Nekadašnji selektor Hrvatske danas je trener Bešiktaša, Partizanovog narednog rivala u trećem kolu Lige Evrope. Ali, s obzirom da su gostujući navijači već počeli sa provokacijama, teško da će želja Splićanina biti uslišena.

Beogradski i istanbulski crno-beli sastaće se u četvrtak uveče na stadionu u Humskoj. UEFA je duel srpskog i turskog kluba proglasila utakmicom "visokog rizika", što ona svakako jeste, s obzirom da se danima već najavljuju incidenti i to uglavnom od navijača Bešiktaša.

Popularni Čarši, najbrojnija i najmoćnija navijačka grupa Bešiktaša, preti da će u Beogradu, posle Albanaca, i ona raširiti zastavu "Velike Albanije", što bi, nema sumnje, izazvalo novi haos na tribinama, a verovatno i na terenu.

Očekuje se da pristalica "crnih orlova" na utakmici sa Partizanom bude preko 700 i na raspolaganju će imati centralni deo "severnog" sektor stadiona, sa tampon zonama do "istočnog" i "zapadnog" dela.  

Neki od njih već su doputovali u Srbiju i kasno u utorak uveče posetili stadion u Humskoj. Da im namere nisu miroljubive potvrđuje i fotografija nastala u ranim jutarnjim satima, na kojoj manja grupa pozira sa zastavom ispred severne tribine. Fotografija je potpisana sledećim rečima "We are you father. Fuck Partizan, fuck Grobari".

Na navijačkim forumima može se pročitati da je pojedincima iz Istanbula jedina namera da izazovu incidente i prekid utakmice, kako bi Partizan bio drastično kažnjen. Najavljuje se mogućnost da se neki navijači infiltriraju među Grobare i uvredljivim parolama na račun Turske dovedu do suspenzije meča.

Pogledajte snimak SOS kanala i kako su navijači Bešiktaša dočekali Grobare u Evroligi, januara 2013.

...
Izvor: YouTube


Opekli smo se prošlog utorka, valjda nećemo i u četvrtak. 

Oprez!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC